Imatge d'Alba Santana.

Alba Santana s'assabenta de la promesa que Mila Ximénez va fer just abans de morir

Alba Santana no tenia ni idea d'aquesta conversa

Alba Santana es queda sense paraules en assabentar-se de la promesa que un dels companys de Mila Ximénez li va fer abans de morir. I és que, encara que la seva mare i ella ho explicaven tot, aquesta informació l'ha enxampat per sorpresa.

Aquest dijous es compleix el primer aniversari de la mort d'aquesta mítica col·laboradora de televisió. Després d'haver abandonat el seu lloc de treball a Sálvame per lluitar contra un agressiu càncer de pulmó, el 23 de juny passat ens va deixar després de perdre la batalla.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Alba Santana estava molt unida a la seva mare. | GTRES
 

Des de llavors, no hi ha hagut ni un sol dia que Alba Santana i tots els seus éssers estimats no s'hagin recordat d'ella. I, encara que uns han sabut portar el dol millor que d'altres, la veritat és que la mort de Mila ha suposat un abans i un després per tots ells.

I és que, Ximénez no només era la millor pel que fa a la seva faceta comunicadora, sinó que, a més, era molt bona donant consells. Ara ha sortit a la llum una important promesa que un dels seus amics li va fer just abans de morir.

Alba Santana s'assabenta de la promesa

Alba Santana no tenia ni idea de la promesa que Alonso Caparrós va fer a la seva mare just abans que abandonés aquest món. I, tot i que durant tot aquest temps ha estat un tema a l'ombra, el col·laborador de Sálvame ha decidit treure'l a la llum per una bona causa.

Durant la tarda d'aquest dimarts 21 de juny, els col·laboradors d'aquest programa de Telecinco van dedicar part de la seva emissió a comentar l'última picabaralla de la família Ortega.

Primer pla de Kiko Hernández.
Alba Santana no es pot creure allò que Kiko Hernández acaba de dir. | Mediaset
 

El company de Mila va assegurar que aquest toc d'atenció que el torero va fer a la seva filla s'hauria d'haver produït en privat. Després d'escoltar aquestes paraules, Kiko Hernández va decidir atacar el presentador on li fa més mal.

«Parlo com a advocat del diable, per què tu no ho vas fer amb la teva família?», li va deixar anar, provocant que Alonso Caparrós acabés esclatant en ple directe.

«Estàs parlant d'una cosa superada i arreglada. No té res a veure! He tingut la valentia d'asseure'm aquí, demanar-los perdó a ells i fer-ho a través d'un llibre. No té res a veure amb el que fan els Cano o els Mohedano», va assegurar el tertulià, visiblement afectat.

Va ser en aquell moment quan Alba Santana va saber la promesa que l'amic de la seva mare li va fer dies abans de morir. I és que, per a Caparrós, aquest moment va ser molt especial per a ell i no pensa incomplir la seva paraula.

«No ho permetré perquè m'ho vaig prometre a mi mateix i ho vaig prometre a Mila. Ella va ser la que em va dir: 'Alonso, prou ja', i és que ni el meu pare, ni la meva mare, ni els meus fills, ni ningú de la meva família torni a estar al bell mig de la polèmica», va sentenciar.

Alonso Caparrós plorant
El col·laborador fa pública una conversa que va mantenir amb la mare d'Alba Santana. | Mediaset
 

El col·laborador de Sálvame està molt cansat que, sempre que veu l'ocasió oportuna, algun dels seus companys tregui a la llum aquest tema delicat. I és que, malgrat les diferències que va tenir amb la seva família fa uns anys, ara és una cosa que ja té totalment superada.

Després de veure la reacció que acabava de tenir el seu company, Kiko Hernández va voler valorar la promesa que va fer a la mare d'Alba Santana i li va demanar disculpes pel comentari.

«Si t'ha molestat, et demano perdó. Parlo de l'inici i de com van començar els vostres problemes i et felicito pel teu final amb la teva família perquè ha estat gloriós... Tampoc no pensava que estaves tan malament com per voler abandonar el plató».