Fotomuntatge d'Alba i Manolo Santana

Alba Santana confessa quina relació tenia amb el seu pare, Manolo Santana

La jove pràcticament no tenia relació amb el tenista

Ahir, dilluns 13 de desembre, Alba Santana va assistir al comiat del seu pare, Manolo Santana, a la Caja Mágica de Madrid. En aquest estadi, tothom que tenia afecte i admiració cap al tenista, mort aquest dissabte, va poder donar-li un últim adeu.

Una persona que no podia faltar en un esdeveniment tan emotiu com aquest era Alba, la filla de Manolo Santana i Mila Ximénez. La jove va agafar un vol des d'Amsterdam, ciutat on viu, amb la seva família, i va estar present a la capella ardent del quatre vegades campió de Grand Slam.

Primer pla de Manolo Santana amb la mirada perduda
Alba no va faltar al comiat del seu pare, Manolo Santana | Europa Press

Va ser un dia molt emotiu i dur per a Alba. I és que ha viscut un any fatídic després d'haver perdut la seva mare i el seu pare amb tan sols uns mesos de diferència.

Alba Santana i el seu pare

Alba va voler tenir unes paraules en directe per al programa que tant la cuida, 'Sálvame', sobretot des que la col·laboradora Mila Ximénez, la seva mare, va morir a causa d'un càncer.

La filla de l'extenista explicava que no té forces i que, encara que no tenia relació amb el seu pare, havia de venir a acomiadar-se'n. «Tot i que no tinc relació amb la vídua ni he vingut a donar-li el condol a ella, sí que em volia acomiadar personalment del meu pare».

Muntatge de fotos de Mila Ximénez, Manolo Santana i Alba Santana
Aquest any, Alba Santana ha perdut la seva mare i el seu pare | LND

Manolo Santana va morir als 83 anys, després d'una època en què va tenir bastants problemes de salut. Alba va respondre a les preguntes de Kike Calleja, el reporter de 'Sálvame' que va acudir a la Caja Mágica per a cobrir el gran comiat al campió de tenis espanyol.

Alba Santana entra en directe a 'Sálvame' des de la capella ardent del seu pare

El dolor era evident a la cara d'Alba Santana, que va començar agraint al programa de Telecinco que s'hagi portat tan bé amb ella.

«Volia donar-vos les gràcies per venir. Sé que tots deveu estar pensant en mi avui. Gràcies per l'afecte que sempre m'heu donat”, sostenia emocionada: «Em sembla mentida ser aquí una altra vegada, en aquestes circumstàncies, però la vida és així», continuava.

Alba va explicar que la situació era complicada, ja que tenien «dificultat» per a veure's, però confessava que té «moltíssima estima” al seu pare. «L'estimo molt, i ara sé que descansa en pau. Volia acomiadar-me d'ell personalment, i així ha sigut».

I és que Alba el recorda com un pare «divertit i afectuós». A més, creu que ha tingut molta sort, perquè tant ell com Mila la van criar amb un «amor increïble». També ha confessat que quan recorda el seu pare ho fa amb un somriure. «M'alegra quedar-me amb això», afirmava aquest dilluns.

Mila Ximénez i Alba Santana passejant pel carrer
Nou revés per a Alba Santana després de la mort de la seva mare fa uns mesos | Europa Press

La reacció de 'Sálvame' a les paraules d'Alba Santana

Després d'escoltar-la, Carlota Corredera i les col·laboradores no podien evitar les llàgrimes. «Alba sempre està a l'alçada. És molt generosa, i també ho és amb el programa de la seva mare. Moltes gràcies, Alba», deia la presentadora.

Poc després, Alba va tornar a entrar en directe al programa per a donar les gràcies. Carlota li va demanar que es posés l'orellera per a escoltar l'ovació del públic. Cosa que va fer emocionar la filla de Manolo Santana.