Primer pla d'Alba Santana.

Alba Santana confirma el rumor sobre la seva trista salut després de quedar òrfena

Alba trenca el seu silenci i preocupa els seus en reaparèixer així

Alba Santana trencava ahir el silenci en entrar a Sálvame en un dels dies més emotius per a Jorge Javier Vázquez. La filla de Mila Ximénez no volia faltar a la presentació del llibre més personal del presentador, un esdeveniment íntim amb 100 persones que tenia lloc al Teatre Nuevo Alcalá de Madrid.

A Antes del olvido, l'últim llibre del comunicador de Badalona, aquest s'obria en canal. Recordava un dels moments que més ha colpejat la seva moral, com va ser la mort de Mila Ximénez fa un any i mig. Per això, Alba Santana ha entrat per sorpresa i ha dedicat unes boniques paraules a Jorge Javier, que no ha pogut evitar emocionar-se a l'escoltar-la. Recordem que aquesta es va quedar òrfena de pare i mare en l'últim any i s'ha notat que segueix afectada anímicament.

Alba Santana trenca el silenci després del seu any més trist

«Jorge, volia desitjar-te tota la sort del món amb aquesta nova aventura. Sé que ho has fet amb tot l'afecte», començava el seu discurs la filla de Mila.

Abans de seguir, Alba li ha demanat a la direcció de Sálvame si podia no emetre imatges de la seva mare perquè encara li feia massa mal veure-les. «Encara em costa molt veure-la. Si ho poguéssiu evitar, us ho agrairia», ha demanat Alba amb la veu tremolosa.

Fotomuntatge d'Alba Santana i Mila Ximénez.
Alba Santana segueix afectada per la mort de la seva mare, Mila Ximénez | Canva

Amb tot, la filla de Mila li ha dit el següent a Jorge Javier amb vista a aquesta nova aventura editorial, la més important de la seva vida. «Et desitjo tot el millor, sé el dol que has passat i que estem passant junts. Com et vaig dir un dia, quan els meus fills siguin grans, els llegiré certs fragments de la seva àvia perquè sàpiguen com era ella. Aquesta és l'herència que m'han deixat, la gent que l'ha estimada», continuava Alba.

Les paraules de la filla de Mila que han fet emocionar Jorge Javier

Així doncs, Alba li ha confessat al presentador català que «m'emociona molt parlar amb tu perquè sé com n'eres d'important per a la meva mare i l'important que era ella per a tu. A més del tipus de relació que teníeu», explicava Alba en ple directe.

Jorge Javier a 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez dedica unes boniques paraules a Mila Ximénez | TELECINCO

Com no podia ser altrament, Jorge li ha respost de la millor manera després d'escoltar unes paraules que li han tocat el cor. «Per Alba era la seva mare, i això és un dolor que existirà sempre. Crec que ho saps, i has de tenir clar l'amor que sent la teva mare i com n'està d'orgullosa de tu, tu has estat la seva gran obra, i espero que et serveixi de consol», li ha dit Jorge.

«També m'agradaria dir que en aquest temps que parlàvem jo li deia, que bé que els últims 20 anys de la teva mare hagin estat absolutament apoteòsics».

«Quan hi penso, sempre la recordo rient»

Alba ha recordat la figura de la seva mare amb el comentari del presentador de Sálvame i sempre la recorda amb un somriure a la boca. «Quan hi penso, sempre la recordo rient, i molta gent em diu això, em parla del somriure que tenia. Tot el que hem rigut amb ella».

A més, abans de finalitzar la conversa amb Jorge Javier, la filla de Mila Ximénez ha agraït tot l'afecte que ha rebut per part de la gent des que va morir la seva mare. «Fa temps que no puc veure el programa, no el puc veure sense ella, però avui que soc aquí, vull dir que sé tot l'afecte que rep encara de vosaltres», sostenia. «I no només de vosaltres, sinó també de tota la gent que encara se'n recorda. Tota aquesta gent m'acompanya en el dol. Moltíssimes gràcies a tots, gràcies per deixar-me entrar avui i us desitjo tot el millor de tot cor», concloïa l'Alba amb el cor en un puny.