Alba Santana, la filla de Manolo Santana i Mila Ximénez, passa per un moment complicat

L'extenista passa per un delicat moment de salut, i té problemes de memòria i coordinació

Mila Ximénez y su hija Alba Santana
Mila Ximénez i la seva filla Alba Santana | CatalunyaDiari.cat

La reaparició pública de l'extenista Manolo Santana, quan ja ha sortit a la llum el seu delicat estat de salut, ha fet que totes les mirades se centrin en Alba, la filla que té amb la col·laboradora de Sálvame', Mila Ximénez.

  

  

Tot això després que en els últims anys la relació entre Alba i el seu pare no ha estat molt bona, sobretot després que l'extenista iniciés la seva relació amb Claudia Rodríguez, actualment la seva dona.

  

Va ser llavors quan es va apreciar un cert distanciament entre pare i filla, una situació que contrastava amb l'apropament amb la seva mare, Mila. Actualment, Alba viu a Amsterdam, al costat de les seves dues filles i el seu marit, on col·labora en televisió, i viatja sovint a casa per veure la seva mare.  

Amb tot, la filla de la periodista i l'extenista hauran d'afrontar el delicat moment que viu el seu pare sabent que és necessària una reconciliació, i és que Manolo necessitarà el seu suport i de la seva família més que mai. 

Un distanciament que hauria estat provocat per les diferències entre ella i la quarta dona del seu pare, Claudia, amb qui es va casar el 2012. Amb Claudia, Alba gairebé no té relació, a diferència de la situació amb Otti, la tercera dona de Santana. 

Alba Santana en el día de su boda junto a su padre, Manolo Santana
Alba Santana el dia del seu casament amb el seu pare, Manolo Santana | Archivo

 

«Tant de bo tots els fills tinguin una relació tan estreta com jo vaig poder tenir amb el meu pare, encara que després ens anéssim distanciant. La infància va ser meravellosa. Arran del divorci d'Otti i la nova relació del meu pare, ens distanciem més i més, i això em fa pena», va comentar Alba Santana l'any 2013 a '¡Hola!'. 

I és que, darrere aquest distanciament s'amaga una dura i impactant història, que té a veure amb diferències irreconciliables. «Em va fer mal que el meu pare no em truqués per dir-me que es casava, però em fa encara més mal que no conegui la meva filla. No tinc cap relació amb la seva actual parella», va confessar llavors la jove.

Problemes de memòria i coordinació

Sergons la seva mare, la col·laboradora Mila Ximénez, de 79 anys, el deteriorament físic de Santana s'ha accelerat i actualment té seriosos problemes de mobilitat i de memòria. «Té una immobilitat molt gran, no coordina i hi ha coses de què no se'n recorda d'un dia per a l'altre», va assegurar Mila en el plató de 'Sálvame'. 

Durant la seva recent reaparició, durant l'entrega de premis de 'Diario Sur', l'extenista va tornar a deixar tothom molt preocupat, en fer-se encara més evident el deteriorament de la seva salut. Una aparició no molt diferent de l'última, durant l'homenatge que se li va fer al campió del món de motociclisme, Ángel Nieto, que va preocupar tots els seus amics amb el seu aspecte. 

Tal com han explicat alguns dels que van assistir a l'esdeveniment, on Santana va recollir un dels guardons, va mantenir una mirada perduda durant llargs espais de temps, i que totes les alarmes saltessin. La seva dona, com és ja habitual, es va esforçar en el seu moment per calmar els seus amics i seguidors. 


Comentaris

envia el comentari