Muntatge de fotos de Manolo Santana i Alba Santana.

Alba Santana, fora de l'herència del seu pare i, sorpresa: hi ha una hereva única

Alba Santana no rebrà res després d'haver estat desheretada per l'extennista

Alba Santana torna a estar d'actualitat després de conèixer-se una darrera informació que té a veure amb el testament del pare. La filla de l'exmatrimoni entre Mila Ximénez i Manolo Santana sol apartar-se de la premsa, però després de perdre els pares això ha canviat.

Encara que el motiu de ser notícia sigui haver-se quedat òrfena, la veritat és que Alba segueix generant interès. Un interès que desperta la morbositat i que guarda relació amb l'herència que ha rebut dels seus dos progenitors.

Alba Santana es queda fora i no rep absolutament res

El 2021 va ser un any per oblidar per a Alba Santana. Al juny, la seva mare perdia la batalla contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar i al desembre moria el seu pare després de patir una aturada cardíaca.

«No em puc imaginar ser aquí una altra vegada després d'haver vingut fa sis mesos quan se'n va anar la meva mare», confessava trencada a la vetlla. Alba tornava a viatjar d'Amsterdam a Espanya per acomiadar el seu pare al funeral que va tenir lloc a la Caja Mágica.

Alba Santana
Alba Santana va acomiadar el seu pare el passat mes de desembre. | GTRES
 

En tornar al seu lloc de residència, la jove ho feia completament desolada davant la pèrdua dels seus dos progenitors. Ja no li quedava cap motiu per tornar al nostre país, ni tan sols el fet de rebre l'herència del seu pare.

I és que segons ha publicat la revista Lecturas, Manolo Santana no ha deixat res a la filla que va tenir al costat de la periodista. Pel que sembla, l'extennista l'hauria desheretat el 2013, des que van deixar de tenir relació.

Una data que coincideix en el temps amb la relació que Santana va iniciar amb Claudia Rodríguez, assenyalada per la premsa com a única receptora de la seva fortuna. Segons alguns mitjans, la nova parella de l'esportista es va encarregar que aquest deixés de tenir relació amb els seus cinc fills.

Imatge de Manolo Santana amb la seva parella Claudia Rodríguez.
L'extennista ho deixa tot a la seva vídua. | GTRES
 

En aquest sentit, després de la seva mort, la vídua és la beneficiària única del 90% del patrimoni de Santana. És més, un any abans Claudia ja figurava com a única administradora de la societat Racquets Club Marbella SL.

Es tracta d'una situació que ja es veia venir atesa la relació nul·la de l'esportista amb els seus fills. De fet, Alba va ser de les primeres a ser apartada dels béns del seu pare quan aquest encara era viu.

Tots els fills de l'extennista, inclosa Alba Santana, van ser apartats dels seus negocis i substituïts pel fill de Claudia i la seva germana. D'aquesta manera, l'exmodel va aconseguir posar-se al capdavant del Club de Tennis de Manolo Santana, un control que ja exercia sense objecció del seu marit.

Alba Santana és milionària gràcies a la seva mare

L'actitud de Manolo Santana respecte a la seva filla Alba contrasta amb la darrera voluntat de Mila Ximénez. Quan la periodista es va convertir en mare, va decidir que la seva filla es quedés amb el pare perquè així tingués una bona vida.

Una cosa de la qual es va penedir enormement per haver-se perdut els millors anys de la seva vida. Tot i això, totes dues van recuperar el temps perdut i, fins al final dels seus dies, Mila va estar sempre pendent de la seva filla.

Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall
Mila Ximénez ha estat l'única que ha beneficiat la seva filla Alba. | GTRES
 

La mostra és l'enorme herència que li ha deixat després de perdre la batalla contra el càncer de pulmó que li van detectar. Una fortuna que deixa en evidència la clara diferència entre la periodista i l'extennista respecte al benestar de la filla que tenien en comú.

Tal com expliquen, Alba Santana hauria rebut tres milions d'euros que la seva mare havia estalviat després d'anys de feina. La seva filla ha estat l'única hereva del seu llegat on també s'inclouen objectes de valor, roba i complements de grans marques.