Fotomuntatge d'Alba i Manolo Santana

Alba Santana podria perdre la milionària herència del seu pare

Alba viatjarà a Madrid per a acomiadar-se de Manolo Santana

Alba Santana, filla del tenista Manolo Santana i de l'escriptora Mila Ximénez, travessa una de les etapes més complicades de la seva vida. El juny passat es va haver d'acomiadar de la seva mare, i ara, sis mesos després, s'ha quedat totalment òrfena: el seu pare també ha mort. L'estrella del tenis ha perdut la vida als 83 anys per una aturada cardíaca.

La noia tenia una relació bastant complicada amb Manolo, però van estar molt units quan ella era petita. Mila Ximénez es va separar de l'esportista, i al cap de poc temps no va tenir més remei que cedir-li la custòdia de la filla que tenien en comú. Alba va créixer envoltada d'amor i afecte per part del seu pare, que sempre ha dit que se l'estimava moltíssim.

Muntatge de fotos de Mila Ximénez, Manolo Santana i Alba Santana
Alba Santana va passar la infància amb Manolo Santana | La Noticia Digital

El tenista ha tingut una trajectòria mediàtica controvertida, ja que la premsa va deixar de parlar dels seus mèrits professionals per un motiu important. Va contraure matrimoni amb la colombiana Claudia Rodríguez, que suposadament el va apartar de tot el seu entorn. Segons ha sortit publicat, Santana es va aïllar dels seus cinc fills i només tenia contacte amb la seva dona.

La periodista María Patiño, presentadora del programa 'Socialité', ha descobert Manolo va créixer en una família bastant humil. Un dels seus germans treballava en unes pistes de tenis i un dia el va anar a veure a la feina. Allà, algú li va proposar apuntar-se a practicar aquest esport, i de seguida va demostrar que tenia un gran talent.

Claudia Rodriguez i Manolo Santana
Manolo Santana ha passat els últims anys amb Claudia Rodriguez | Europa Press

L'exmarit de Mila Ximénez va amassar una gran fortuna, i va tenir una gran destresa a l'hora d'invertir els diners que havia guanyat durant la seva trajectòria esportiva. Era propietari d'un dels centres d'entrenament més famosos de Marbella, ciutat on va passar gran part de la vida. Segons ha sortit publicat en alguns mitjans, Claudia Rodríguez suposadament controla el capital de l'esportista.

Alba Santana viatjarà a Madrid per a acomiadar-se del seu pare

Els amics de Manolo parlen molt bé de Claudia, la seva última dona, però la premsa no té bon concepte d'ella. La veritat és que la colombiana s'ha limitat a cuidar el tenista i en cap moment ha fet res de dolent. No obstant això, hi ha molta gent que l'acusa d'haver aïllat Manolo del seu entorn i d'haver pres decisions que suposadament no li corresponen.

Mila Ximénez va ser la primera persona que va parlar sobre aquest problema, i Rodríguez li va interposar una demanda que encara continua pendent. Alba, hereva de Mila, ha de resoldre aquest conflicte judicial, perquè la dona del seu pare es nega a retirar la denúncia. Tot fa pensar que Manolo no va intervenir per a intentar posar pau, cosa que el va separar encara més de la seva filla.

'Viva la vida', espai presentat per Emma García, ha confirmat que Alba anirà a Madrid per a dir adeu al tenista. Recordem que la jove viu a Amsterdam, però es vol acomiadar del seu pare de la manera que es mereix. No tenien relació, però quan era petita vivia amb ell, i guarda molt bon record d'aquella època.

Alba adorava Manolo Santana

Kiko Matamoros, col·laborador de 'Viva la vida', va tenir l'oportunitat de parlar amb Alba abans de la mort del seu pare, Manolo. Ningú s'imaginava què passaria, però li va preguntar per ell, i ella va fer unes declaracions molt emotives. Kiko ha subratllat «l'afecte amb què em va parlar del seu pare i l'agraïment que li tenia tot i que feia temps que no es parlaven».

La jove gaudeix d'una situació econòmica bastant bona, així que no necessita els diners de Manolo. Segons explica María Patiño a 'Socialité', hi ha qui diu que el patrimoni del tenista està al nom de Claudia, la seva última dona. Hem de deixar clar que no hi ha cap prova que ho demostri.

Alba no està interessada a rebre l'herència del seu pare. Tot són suposicions de la premsa, però és probable que la noia no vulgui tenir cap més conflicte. A més, segons informen certs periodistes, la fortuna de l'esportista podria estar en mans d'altres persones.