Fotomuntatge d'Alba Santana amb ulleres de sol i Claudia Rodríguez plorant.

Alba Santana pren una determinació i la dona del seu pare es posa a plorar

Alba Santana té molt clar com afrontar el seu futur

Alba Santana està passant uns moments realment difícils. La filla de Manolo Santana i Mila Ximénez ha vist com aquests anys de pandèmia s'han emportat dos éssers estimats.

Els pares de l'Alba van morir amb sis mesos de diferència. Cap dels dos a causa del coronavirus, però sí en temps de restriccions per la pandèmia. Això ha dificultat força el fet de poder acomiadar-los amb normalitat.

Manolo Santana, el pare d'Alba, moria l'11 de desembre passat. Tenia 83 anys, encara que feia temps que la seva salut estava força minvada. Santana, que havia estat un número u del tennis, deixava Alba i la resta de la família destrossats.

Muntatge de fotos de Manolo Santana i Alba Santana.
Alba Santana i el seu pare no tenien cap mena de relació. | CatalunyaDiari

 

Tot i que l'Alba tenia una relació pràcticament nul·la amb el seu pare des de fa anys, lògicament va anar al tanatori a donar-li l'últim adeu. Fins allà es va desplaçar des d'Amsterdam – on viu amb el seu marit, Aviv Miron – i va coincidir amb Claudia Rodríguez. Claudia és la dona colombiana amb qui el seu pare es va casar el 2013.

Anteriorment, Santana havia tingut diverses dones i cinc fills. Els germans grans d'Alba són fills de Maria Fernanda González Dopeso. Després va arribar al món ella, filla de Mila i de Manolo i posteriorment, Bárbara, que el seu pare va tenir amb una altra dona.

Alba sí que ha mantingut una bona relació amb els seus germans grans, però no amb el seu pare ni amb Claudia. Per aquest motiu, l'homenatge que es va rendir a Manolo Santana a Màlaga ha estat de tot menys plàcid.

Alba Santana no acudeix a l'homenatge al seu pare a Màlaga

Alba ha decidit no ser-hi a l'homenatge que han dedicat al seu pare al Club Puente Romano de Marbella. L'homenatge estava organitzat per la Reial Federació Espanyola de Tennis i la vídua de Santana ha tingut un paper destacat.

A més de Claudia Rodríguez i d'una de les filles del tennista, Bárbara, diverses personalitats del món del tennis no s'han volgut perdre la cita. Així doncs, Nicola Pietrangeli, Ion Tiriac o Bjorn Borg han presenciat l'acte.

Claudia Rodríguez en un homenatge al seu marit mort.
Claudia Rodríguez no va poder reprimir les llàgrimes a l'homenatge a Manolo Santana. | GTRES
 

Claudia, vestida de blanc i amb un collaret amb una gran M, en homenatge a Manolo, no ha pogut reprimir les llàgrimes.

Durant els parlaments de diversos assistents, recordant la seva experiència amb Santana, Claudia ha plorat, ha mirat al cel i s'ha emocionat amb el record del seu marit. Tot i la importància de l'homenatge, l'absència de diversos dels seus fills ha enrarit el clima de l'acte.

Alba ja va explicar a la capella ardent de Santana que no estaria present ni a la incineració, ni en cap acte posterior. La filla de Mila Ximénez ha mantingut un discret paper malgrat estar al focus mediàtic després de la mort del seu pare.

Va mantenir les formes i les maneres a la capella ardent que es va instal·lar per acomiadar el seu pare i poc després va tornar a casa seva. Ha preferit viure el seu dolor dins de la intimitat familiar i allunyada dels seus altres germans i de Claudia Rodríguez.

Alba demana respecte per la seva decisió

Dies després de la mort del seu pare, Alba reapareixia via telefònica a Sálvame demanant que la deixés en pau. Segons explicava, la premsa estava investigant sobre l'herència que suposadament li havien deixat els seus pares. Rebia trucades, missatges, preguntes indiscretes...

Alba no es troba bé anímicament i no vol donar cap mena de declaració, ni cap entrevista. Va desmentir moltes de les informacions que s'estaven donant i va demanar que se la deixés viure tranquil·la.

Alba Santana asseguda.
Alba Santana vol continuar vivint de manera anònima. | GTRES

 

La mateixa discreció practica Claudia Rodríguez. Poc s'ha sabut de com viu i a què dedica el seu temps ara que el seu marit ja no hi és.

Queden lluny les acusacions que Mila Ximénez i altres persones van abocar sobre ella, acusant-la de manipular el tennista per quedar-se amb tota la seva herència.