YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Albert Cavallé, el gigoló català estafador: «Segueixo sent 'papá', nena»

Va utilitzar la seva gran presència física per enganyar més de 20 persones

Imatge d'arxiu d'Albert Caballé Ortín
Imatge d'arxiu d'Albert Caballé Ortín | Instagram (@chatarras_palace)

Fa tan sols dos dies, mitjans de tot el país van publicar la història d'Albert Cavallé Ortín, un seductor gigoló català que havia aconseguit estafar 23 persones, la major part de les quals eren dones. Gràcies a la seva bona presència física i la seva simpatia, aquest home de 36 anys va aconseguir enganyar les seves víctimes, a les quals coneixia a través de les xarxes socials, per després quedar-se amb els seus diners o vendre propietats seves. 

Però la història no va quedar així, ja que segons informa 'Crónica Global', tan sols unes hores després de sortir a la llum la seva història, aquest veí de Barcelona, al qual els amics li diuen Tito, es va atrevir a trucar a algunes de les seves víctimes, per riure de la situació en què es trobaven, burlar-se d'elles i fins i tot insultar-les. 

«Segueixo sent 'papá', nena»

En un àudio publicat pel mitjà citat, es pot escoltar com el gigoló estafador assegura que el fet de sortir a les notícies no l'afecta, i que continua passejant-se pel carrer «tranquil». L'àudio comença amb un insult cap a una de les dones afectades: «És la mateixa merda que tu, nena, com el teu pare i la teva mare». A continuació, Albert assegura que «no sap de què cony va». 

«M'és igual, he sortit avui a Antena 3, al 'Periódico', me la sua», assegura el seductor gigoló, que insisteix que «tu veus una cosa a la televisió i l'endemà ja ni te'n recordes». «Jo vaig tan tranquil caminant, continuo anant als meus hotels, segueixo sent 'papá' nena», continua l'home. Finalment, Albert, a qui la policia continua buscant, adverteix la seva víctima que això «mai» ho podrà evitar.  Pots escoltar l'àudio complet clicant aquí. 

Utilitzava identitats falses a les xarxes

Per ara, la policia ja ha aconseguit identificar algunes de les identitats falses que Caballé ha utilitzat per identificar i estafar les seves víctimes a les xarxes socials.

Alguns dels noms que utilitzava eren Mike, Joan o Kike, i en alguns casos es feia passar per un cirurgià plàstic, assegurava ser un empresari, o un advocat especialitzat en estrangeria. En diverses ocasions, el gigoló acudit botigues com Media Markt, on comprava electrodomèstics amb els diners de les dones que havia aconseguit enganyar. 

Imatge que Caballé ha utilitzat a les xarxes socials
Imatge que Caballé ha utilitzat a les xarxes socials | Xarxes socials

 


Comentaris

envia el comentari