Albert Cavallé, el gigoló català estafador, té una tensa entrevista a 'El programa del verano' de Telecinco

«M'esperava preguntes de més nivell», ha arribat a dir
Albert Cavallé, a la dreta de la imatge, a l'inici de l'entrevista | Telecinco

 

Albert Cavallé, també conegut com ‘l’estafador de l’amor’ de Barcelona ha concedit la seva primera entrevista en directe a la televisió, una entrevista a la qual destacava, en un començament, el seu look amb unes peculiars ulleres. Ha estat a ‘El programa del verano’ de Telecinco, on ha provocat alguns moments de tensió amb els seus entrevistadors i en la qual ha acabat enfrontant-se a Patricia Pardo, la persona que li estava fent les preguntes. 

 

I és que sembla que a Cavallé no li han agradat les preguntes que li han fet. «M'esperava preguntes de més nivell. Aprèn a preguntar», li deia a Patricia. Però és que, a més, ha deixat clar que és la premsa, en general, el que no li agrada i però això no ha perdut l’oportunitat de criticar algunes de les actituds que han tingut respecte d’ell.

Indignat per no tenir en compte la presumpció d’innocència

Pràcticament a l'inici de l'entrevista l'actitud d'Albert ja deixava clar que no seria un intercanvi de paraules fàcil perquè començava criticant la forma en què està sent tractat, en gran part pels mitjans de comunicació: «Quan es refereixen a mi és estafador de l'amor, quan es refereixen a la víctima és presumpta víctima. Vull igualtat quan se'm tracta a mi o a una altra persona, a mi cap jutge m'ha condemnat per res».

 

Tota l'entrevista ha tingut en general un to bastant tens, tant és així, que l'investigat per presumptes delictes d'estafa ha arribat a jutjar la professionalitat dels periodistes: «M'esperava preguntes de més nivell. Aprèn a preguntar», li deia a Patricia Pardo. Precisament amb ella ha estat amb qui més problemes ha tingut.

 

Albert Cavallé durant l'entrevista amb Patricia Conde | Telecinco

 

 

En un moment de l'entrevista la situació s'ha tornat bastant incòmode quan Cavallé ha recriminat a la periodista que el programa hagi publicat fotos d'ell. «Pel fet que jo tingui 20 denúncies vostè pot mostrar el meu rostre? Però vostè qui és?», li deia Albert a Patricia. Des del programa s'han defensat dient que les imatges eren de xarxes socials, però ell ha assegurat no tenir-ne.

Albert Cavallé nega les suposades estafes

Al marge d'aquestes situacions, el presumpte estafador de l'amor ha parlat de les 24 denúncies que ara mateix recauen sobre ell defensant la seva innocència. «Sóc un ciutadà normal, amb una vida divertida i atrafegada. En cap moment he danyat a ningú», ha dit, al que ha afegit unes contundents paraules: «Ni estafo ni malverso».

 

A més ha afirmat que els diners que té per viure no els treu precisament de les suposades noies a qui ha estafat sinó dels seus pares. «Jo visc dels meus pares, no de les noies. A les noies no els demano, jo dono, dono, dono, i dono bé». El cert és que sempre ha dit que les acusacions contra ell són falses.

 

De fet, fa temps va confessar: «Potser sóc un puter o un pocavergonya, però no he estafat a ningú». També va assegurar que si ha rebut tantes denúncies ha estat per venjança de les dones, segons ell, ferides per la falta d'interès d'ell en elles.

Més notícies de la categoria Cor