Foto de l'expolític i líder de Ciutadans Albert Rivera amb cara seriosa

Albert Rivera, molt contundent després de sortir a la llum les fotos amb una ex de TV3

L'expolític no ha dubtat en enviar un contundent missatge

Albert Rivera està d'actualitat. I és que després de la seva ruptura amb Malú, amb qui sortia des de feia quatre anys i amb qui també té una filla en comú, no era per menys.

I si no hi estava prou al focus mediàtic, per a desgràcia de l'exlíder de Ciutadans, encara van veure la llum unes sorprenents fotografies. Unes en què sortia amb la seva suposada nova il·lusió.

El polític va ser enxampat de vacances amb una exactriu de TV3Aysha Daraaui. I tot just feia pocs dies que havia sortit a la llum la seva separació, un fet que va fer saltar la 'bomba'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Albert Rivera, més contundent que mai

Albert Rivera s'ha tornat a pronunciar. I és que l'aparició de noves fotografies d'ell amb una actitud més que afectuosa amb Aysha Daraaui no han deixat cap dubte.

Les imatges no menteixen, i l'exactriu de TV3i Rivera van ser vistos junts gaudint al màxim de les seves vacances a Eivissa, acompanyats també d'amics en comú.

I tot i que totes dues parts van sortir ràpidament a desmentir que tinguessin alguna relació només veure la llum els primers rumors, les fotos apunten ben bé al contrari.

Encara que, si fa uns dies l'expolític contestava davant els reporters d'Antena 3 dient que «mai parlo amb ningú de la premsa del cor, ni de la meva vida. Mai ho he fet ni ho faré mai», ara ha passat tot el contrari.

Albert Rivera ha penjat una story al seu compte d'Instagram on ho deixa tot molt clar. Amb la famosa cançó 'A quién le importa' d'Alaska y Dinarama, s'ha pronunciat més contundent que mai aprofitant la lletra.

Imatge d´una publicació d´Instagram d´Albert Rivera
Albert Rivera es pronuncia. | Instagram, @albertriveradiaz

«A qui li importa el que jo faci? A qui li importa el que jo digui? Jo soc així i així seguiré. No canviaré mai», ha deixat clar, mentre es veia el mar, protagonista de les seves vacances, de fons en blanc i negre.

Aysha Daraaui ho nega

Mentre que Albert Rivera es mostrava molest davant la premsa per l'interès que generava la seva suposada relació amb Aysha Daraaui, ella aprofitava per negar-ho tot.

«No hi ha cap relació». O això és el que assegurava la setmana passada Santiago Fernández, el mànager de l'actriu al programa 'Así es la vida' de Telecinco.

«És una notícia basada en especulacions i imatges malintencionades que s'han tret de context». Unes paraules que ara contrasten força després que hagi sortit a la llum l'última fotografia de tots dos en una actitud molt afectuosa.