YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Albert Rivera hauria enganyat la seva anterior parella amb Malú

Els missatges de Beatriz han estat vistos com a indirectes a Albert
Beatriz i Albert quan eren parella | CEDIDA

 

Aquesta setmana les revistes del cor entraven en campanya electoral. El compte enrere de cara el 28 d'abril ja ha començat i diversos mitjans aprofitaven aquest cap de setmana per parlar del paper de la dona de Pedro Sánchez durant els 8 mesos en què ha estat president del Govern espanyol. Ara, és el torn d'Albert Rivera, que ha esdevingut portada de les revistes del cor arran de la seva més que possible relació amb la cantant Malú. El mateix Rivera no ha desmentit la relació, alimentant els rumors i, gairebé, confirmen el que seria la relació en majúscules madrilenya del 2019.

Albert Rivera deixa de ser el solter d'or de Madrid

En els darrers mesos, i un cop es va saber que Albert Rivera ja no era parella de Beatriz Tajuelo, diverses van ser les famoses que es van insinuar públicament al líder de Ciutadans. Des de Tamara Falcó fins a Alba Carrillo van fer arribar al català paraules boniques, però sense una resposta de Rivera. Ara ja sabem per què. 

Ara, ja sabem algunes coses més: com es van conèixer. I això va de músics i famosos. Pel que sembla, tot va començar en una festa del programa 'La Voz'. Així ho confirmava la periodista Lydia Lozano a 'Sálvame': «En una d'aquestes festes de les que va Malú, conviden Albert Rivera, ja que és molt amic de Pablo López». Pel que sembla, els dos es van entendre molt aviat i la connexió va ser rapidíssima. Aquesta festa, però, es va celebrar el 2017. Malú encara era part de 'La Voz' i Albert Rivera tenia parella. Des de llavors, la seva amistat va anar in crescendo. 

Rivera i Malú comencen quan ell encara tenia parella

Pel que sembla, doncs, Rivera hauria jugat durant uns mesos a dues bandes. Segons afirmava Lozano, Beatriz Tajuelo «els va enxampar». «Ell se separa perquè Beatriz descobreix que està amb Malú», afirmava Lozano.  Això va provocar que el plató de 'Sálvame' escaltés contra Albert Rivera. Mila Ximénez, per exemple arribava a afirmar: «Si un polític enganya a la seva noia, també em pot enganyar a mi». Caldrà veure, doncs, Si aquesta relació amb Malú no acaba sent negativa per les aspiracions electorals de Ciutadans.


Comentaris

envia el comentari