Malú

Albert Rivera i Malú ja sabrien el sexe del bebè

Laura Fa va ser l'encarregada de donar la notícia durant l'emissió d'ahir

Albert Rivera i Malú esperen un nen. Això és el que va assegurar ahir Laura Fa durant l'emissió de 'Sálvame', tan sols unes hores després que la cantant madrilenya deixés caure la bomba a través d'Instagram. A més, la col·laboradora de Telecinco ha fet patent que «Malú ja havia considerat la possibilitat de ser mare en solitari», que l'artista està d'unes 12 o 13 setmanes i que gràcies a una prova a la qual es va sotmetre la futura mare el passat 18 de novembre, «està descartada qualsevol anomalia cromosòmica» que pogués patir el bebè. 

Malú estaria embarassada de 12 o 13 setmanes

Tota aquesta informació, però, encara no ha estat confirmada ni desmentida per la parella. De fet, Malú tan sols s'ha limitat a fer pública la notícia a través d'Instagram, sense donar més detalls al respecte. Això no ha impedit, tanmateix, que un dels programes estrella de Telecinco ja hagi indagat en l'assumpte i hagi descobert diversos aspectes que són d'interès general. 

En aquest sentit, Laura Fa va fer patent que la madrilenya estaria embarassada des de 12 o 13 setmanes enrere, ja que es va sotmetre a la primera prova durant la setmana del 4 de novembre. «Va demanar una sala privada per fer-se l'ecografia i en aquell moment estava de vuit setmanes», explicava la catalana.

Laura Fa: «A mi m'han dit que serà un nen»

Aquest, però, no és l'únic tràmit que ha superat la parella al llarg de les últimes setmanes. I és que Malú ja s'ha realitzat l'estudi genètic que determina si el fetus pateix alguna anomalia cromosòmica i, afortunadament, els resultats han sigut d'allò més positius. Però la prova també permet saber un assumpte de vital importància: el sexe del bebè. 

Així les coses, Laura Fa concloia la seva intervenció assegurant el següent: «A mi m'han dit que serà un nen».

També et pot interessar...