Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera

Albert Rivera i Malú, tristos en saber que el famós vídeo ja ha sortit a la llum

Albert Rivera s'ha convertit en la riota de les xarxes socials per un vídeo

Des que Albert Rivera va deixar el món de la política el 2019, la seva vida professional ha passat a ser molt discreta. Després de marxar de Ciutadans, la parella de Malú va decidir tornar al sector privat i exercir, novament, com a advocat.

Tot i això, aquesta faceta només li va durar dos anys, ja que el febrer d'aquest mateix any va sortir la notícia que ja no treballava al despatx d'advocats Martínez-Echevarría. De fet, la seva sortida, tant del partit polític com d'aquesta empresa, va estar força envoltada de polèmica. En el cas del primer, tot apuntava que la caiguda electoral que va patir Ciutadans el 2019 va ser la gota que va fer vessar el got per a Albert Rivera. Respecte al segon cas, la veritat és que l'expolític va ser acusat pels seus socis de «baixa productivitat» i «nul rendiment».

Des del 2021, Albert Rivera està summament centrat a ser el Director de màster en lideratge polític, de fet, fins i tot ell mateix n'autopromociona el curs. Ara, un vídeo que ha difós per donar publicitat al màster que dirigeix s'ha convertit en la riota de les xarxes socials.

Foto d'Albert RIvera
Albert Rivera s'ha convertit en la riota de les xarxes socials. | GTRES

Albert Rivera: objecte de milers de crítiques per un vídeo

Tot just deixar el món de la política, la vida d'Albert Rivera va fer un gir de 180 graus. El seu pas per Ciutadans va aixecar moltes crítiques i, per això, no va tenir més remei que buscar un altre camí.

Així mateix ho va fer el català, ja que primer va provar sort, novament, en l'àmbit de l'advocacia. Com que no va donar resultats positius, finalment, es va decantar per una altra banda. Actualment, la parella de Malú dirigeix l'Instituto de Liderazgo y Formación Política en el Centro de Enseñanza Superior Cardenal Cisneros, a la Universitat Complutense de Madrid.

Amb l'objectiu d'aconseguir nous alumnes perquè s'inscriguin en aquest curs, Albert Rivera ha hagut de protagonitzar un vídeo amb el missatge següent. «Si vols millorar la teva capacitat de comunicar en públic, si t'agradaria saber com es construeix o lidera un equip, si vols conèixer els secrets de les campanyes electorals o la gestió d'una crisi, si et ve de gust venir amb nosaltres a Brussel·les amb els millors líders europeus: uneix-te a nosaltres!».

Segurament, Albert Rivera no s'esperava que els usuaris de Twitter l'ataquessin. La veritat és que milers d'usuaris criticaven els mètodes que havia utilitzat el català a l'hora de fer el vídeo. Aquests eren alguns dels punts més criticats: l'enregistrament en vertical, ressò en el so, detalls poc formals com ara un endoll o una taula.

D'aquesta manera, es podien llegir missatges com ara: «l'ideal seria vocalitzar i que et posin un micròfon. Plànol inclinat. Pic de taula. Endoll. Ressò en so directe. Quin lideratge ni quin nen mort?».

Pluja de crítiques a Albert Rivera

Això sí, a banda d'aquestes crítiques adreçades a qüestions tècniques, Albert Rivera també va ser assenyalat pel fet que justament fos ell qui impartís un màster de lideratge. La seva presidència a Ciutadans no va deixar ningú indiferent, ja que després de quatre anys exercint aquest càrrec va aconseguir molt mals resultats a les últimes eleccions.

No només Albert Rivera participa activament en aquest curs polític, sinó també ho fa, la ministra de Defensa, Margarita Robles, i l'exministre, Josep Piqué, entre altres.