VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Albert Solà, el fill català il·legítim de Joan Carles I: «És un malalt de poder»

Nascut a Barcelona fa 62 anys, Albert Solà sosté que és l'hereu de la corona espanyola i assegura: «La gent que el coneix em diu que soc molt semblant, trempat, bromista...»
Albert Solà, que sosté que és fill de Joan Carles I, durant l'entrevista | TV3

 

«Si, jo lamentablement sóc fill de Joan Carles». Aquesta és la sonada presentació d’Albert Solà, un barceloní de 62 anys que sosté que és fill del rei emèrit Joan Carles i que, en ser major que Felip VI, seria també l’hereu legítim de la corona espanyola.

 

En una entrevista al ‘Preguntes Freqüents’ de TV3, Solà va sostenir un prec que fa temps que perdura, però que la justícia espanyola ja va desestimar fa temps. Tot i això, el català assegura que no renuncia a la seva màxima i segueix al peu del canó per exigir que Joan Carles I en reconegui la paternitat.

 

Albert Solà, el fill il·legítim de Joan Carles I

El cert, en aquest sentit, és que la semblança física de Solà i Joan Carles de Borbó és d'allò més evident. Tot i això, aquest reconeix que no s’assembla gens al seu «germà» Felip VI perquè ell és més de la vessant familiar Grècia que Borbó.

 

«La gent que el coneix em diu que soc molt semblant, trempat, bromista...», va relatar aquest al ‘Preguntes Freqüents' mentre assegurava que la corona no li crida l’atenció: «No, jo soc una persona de ‘a pie’, no he sigut educat per això, he vist el patiment de pagès, no encaixaria».

 

 

Albert Solà i el rei emèrit Joan Carles, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Solà, a Joan Carles: «Ets un malalt de poder i un avariciós»

Tot i sostenir que és el seu fill il·legítim, la crítica del qui assegura ser l’hereu a la corona espanyola a Joan Carles I és d’allò més dura i punyent. I és que, en aquest sentit, el mateix Solà va revelar el crític contingut d’una carta que va adreçar al monarca espanyol.

 

«El meu pare ha abusat, ha usat la Corona per benefici propi. Ha fet coses, però ha tirat massa per ell. Els seus afers de dones i amants...», va relatar mentre prosseguia al peu del canó: «Li vaig escriure una carta on li deia que era un malalt de poder i un avariciós».

 

Albert Solà amb Laura Rosel al 'Preguntes Freqüents' | TV3

 

 

Finalment, el mateix Solà llençava una pregunta a l’aire sobre la legitimitat i el respecte que mereix el rei emèrit: «Què poden esperar els espanyols d'un rei si no reconeix el seu fill?».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris