Alberto Isla vol prendre a Chabelita la custòdia del seu fill

Els seus plans van veure la llum durant l'últim 'Sábado Deluxe'

Alberto Isla quiere quitarle la custodia de su hijo a Chabelita
Alberto Isla vol prendre la custòdia del seu fill a Chabelita | CatalunyaDiari.com

Ja fa mesos que Alberto Isla i Chabelita es van separar i van trobar un nou camí a les seves vides. Fins i tot han aconseguit refer-se'n en l'àmbit sentimental, ja que tots dos han començat noves relacions amoroses; ell amb la seva nova parella, Marta; i ella amb Omar Montes. 

Tot i això, hi ha un element que sempre els mantindrà units durant la resta de les seves vides, el seu fill Albertito. Chabelita en té la custòdia, fins ara, ja que Alberto estaria planejant començar un litigi judicial per quedar-se ell amb el seu fill.

Alberto Isla vol la custòdia del seu fill

Va ser el passat cap de setmana, durant l'emissió de l'últim programa de 'Sábado Deluxe', quan va saltar la notícia. Chabelita va presentar-se al plató del programa de Telecinco per una entrevista, però es va trobar amb una mala sorpresa, perquè el programa havia trucat també Dulce, la seva ex mainadera i una de les seves enemigues en l'actualitat. 

Durant l'entrevista, Dulce es va posicionar al costat d'Alberto respecte al seu fill, afirmant que «és un 'padrazo'» i negant els comentaris que Chabelita va fer sobre la custòdia.

Concretament, la filla d'Isabel Pantoja va assegurar que l'advocada d'Alberto, durant el bateig del nen, li va dir a Dulce que Isla volia quedar-se amb la custòdia del petit, cosa que ella va negar rotundament. 

L'estratègia del pare d'Albertito

Els col·laboradors van confirmar a Chabelita que Alberto Isla pretén utilitzar imatges i vídeos de les seves xarxes socials per demostrar que no està capacitada per tenir la custòdia del nen, ja que es passa gran part del seu temps de festa i tampoc té un nucli familiar estable. 

La periodista Paloma Garcia Pelayo va donar la raó a la resta de col·laboradors i va posar més llenya al foc, assegurant que, com que el poble on viuen Chabelita i el seu fill no és molt gran, gairebé tothom sap que molts cops és gent aliena a la família qui va a buscar el petit en sortir de l'escola.

Alberto Isla quiere disfrutar de la custodia de su hijo
Alberto Isla amb el seu fill | Instagram

 

Chabelita assegura que està tranquil·la

Tot i les contundents informacions que va rebre, Chabelita va assegurar que està «tranquil·la» davant la possible ofensiva judicial del seu ex, explicant que de moment el nen només passa 2 caps de setmana al mes amb el seu pare, fruit de l'acord que tots dos van signar en referència a la custòdia d'Albertito quan van trencar la seva relació. 

Però el que la filla d'Isabel Pantoja no tolerarà més és que es dubti de la seva qualitat com a mare, i ha assegurat que està farta d'aquesta mena de comentaris, com quan la van titllar de «mala mare» per no anar a veure una funció escolar del seu fill, ja que, segons ella, era la primera que es perdia en 4 anys. 

En canvi, segons va explicar, qui sí que ha faltat a la majoria d'esdeveniments importants del petit ha sigut Alberto Isla. Amb això, Chabelita va voler deixar clar que les coses no són tal com semblen, que ella és millor mare del que la gent creu i que el seu pare no ha estat pendent d'Albertito, o com a mínim no tant com ho hauria d'haver estat.


Comentaris

envia el comentari