Alberto Isla va gastar 300.000 euros en diverses festes i roba

El concursant de 'Supervivientes' no va poder contenir-se, i va mostrar la seva cara més malgastadora
Alberto Isla ha explicat com va malgastar 300.000 euros | Telecinco

 

Una de les conversacions més surrealistes que ens ha oferit aquesta nova edició de 'Supervivientes ens ha arribat de la mà d'Alberto Isla. Acompanyat per Francisco i Isabel, la parella d'Isa Pantoja va explicar al públic com va arribar a gastar 300.000 euros de mala manera. «Quan amics meus em deien que no tenien diners per a un cap de setmana els deia 'Com que no tens diners per sortir? Aquí tens, mil euros'», va detallar el concursant, deixant sense paraules tothom. 

 

De fet, Francisco va arribar a comparar Alberto amb el Gran Gatsby, després de conèixer la història del marit de Chabelita, sobre com «agafava i tirava diners des del cotxe». En definitiva, una vida de luxes que va fer desaparèixer del seu compte corrent milers d'euros en poc temps. 

Es comprava la roba més cara

Però els diners no van destinar-se tan sols a festes, sinó que en la mateixa conversa a 'Supervivientes' Isla ha admès que també va invertir una gran quantitat en la seva passió per la roba. Una afició a la qual va dedicar molts diners per aconseguir les peces més cares del mercat.

 

«Jo arribava a Versace i em comprava les samarretes més lletges que hi havia, però sempre que fossin les més cares», va explicar. Amb tot, la xifra que finalment va arribar a invertir en despeses innecessàries va arribar a superar els 300.000 euros. 

 

Un dels grans favorits a guanyar 'SV 2018'

Amb tot, cal dir que 'Supervivientes' va avançant, i que Alberto es posiciona ja com a gran favorit a guanyar el concurs de Telecinco. Al seu costat es troba Sofía Suescun, que sembla tenir un altre tipus d'estratègia per fer-se amb el gran premi. De totes maneres, si finalment guanya, el marit de Chabelita ingressaria un total de 200.000 euros, tot i que el gran dubte és si se'ls acabarà gastant de la mateixa forma. 

 

Comentaris