Alberto Isla podria tenir una nova parella

‘El Programa de Verano’ s'ha fet ressò de la notícia i la resposta de Chabelita, de ben segur, que no es farà esperar

Alberto Isla en una imagen de archivo
Alberto Isla en una imagen de archivo | Cedida

El serial d'Alberto Isla i Chabelita segueix a l'ordre del dia. Es tracta, de fet, d'una de les parelles amb més anades i vingudes del panorama televisiu estatal i, quan semblava que tot s'encaminava cap a bon port, ara Alberto Isla hauria fet quelcom que ho hauria tornat a dinamitar tot. I és que segons revela 'El Programa de Verano', tot sembla indicar que el jove hauria trobat l'amor altra vegada

Quelcom que, com no podia ser d'altra manera, obriria un nou capítol del serial entre la parella de l'estiu i que faria que 'Sálvame' i l'extens reguitzell de programes del cor de Mediaset ja tinguessin un tema troncal per obrir la nova temporada. 

La parella d'Isla té una filla que va a classe amb Albertito

És una de les notes més sorprenents de tot plegat. El que se sap fins ara, de fet, és que la nova parella d'Alberto Isla es diu Marta, i és una jove de Cadis de 30 anys que és enginyera química i seria, segons Telecinco, una gran amant del rugbi.

El problema, però, va molt més enllà perquè la filla de Marta —nova nòvia d'Isla— té una filla petita que va a la mateixa classe d'Albertito, el fill que tenen en comú Chabelita i Isla. Quelcom que pot generar un gran conflicte entre els Isla i Chabelita, ja que ara estaran exposats a viure un conjunt de situacions d'allò més tumultuoses a la sortida de l'escola.

Isa Pantoja en una imagen de archivo.
Isa Pantoja, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

No se sap amb quan van començar 

Se sospita, però, que Isla i la seva nova parella portarien veient-se un mes i mig aproximadament. Quelcom que s'hauria d'agafar amb pinces i analitzar-ho a fons, ja que tampoc es té constància de la data de la ruptura definitiva entre Chabelita i el mateix Alberto Isla. 

S'haurà de veure, per tant, com acaba tot plegat i quina és la resposta d'una Chabelita, que ja ha demostrat en moltes ocasions que mai s'acostuma a quedar curta en aquests conflictes.                                 

  

  


Comentaris

envia el comentari