Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alberto Isla

Alberto Isla, pare del fill d'Isa Pantoja, admet que no poden veure's

Isa Pantoja s'ha emportat Albertito sense avisar

Alberto Isla, el pare d'Alberto, l'únic fill d'Isa Pantoja, està realment trist després del que ha passat els últims dies. Alberto Isla no entén que Isa Pantoja se n'hagi anat tan lluny, gairebé sense avisar, perquè no podrà veure el seu fill durant molt de temps.

L'andalús desitjava estar amb el seu nen, però no ha tingut més remei que aguantar-se. Haurà d'esperar perquè Isa torni d'un viatge tan exòtic com inesperat. La veritat és que Isa Pantoja tenia al cap des de fa un temps fer un viatge de plaer al costat del seu xicot, Asraf, i el seu petit, Albertito.

Alberto Isla no esperava que Isa Pantoja l'allunyés tant del seu fill

A ella li agrada molt, cada cert temps, desconnectar de tot i agafar-se unes merescudes vacances en una destinació molt apassionant. En aquesta ocasió ha triat Tailàndia per fugir de tota mena de polèmica que afecta la seva família i per la qual ha de respondre sempre.

Ser col·laboradora de El programa de Ana Rosa exigeix estar sempre al punt de mira i haver d'afrontar unes polèmiques que, fins i tot, no tenen res a veure amb ella. Tanmateix, sí que estan relacionades amb la família de la qual forma part des que va ser adoptada per Isabel Pantoja.

Imatge d'Isa Pantoja i la seva exparella Alberto Isla durant un programa de Telecinco
Isa Pantoja i Alberto Isla tenen un fill en comú. | TELECINCO

Isa Pantoja ha estat notícia els últims dies després que s'indignés amb Irene Rosales i Kiko Rivera per l'ingrés hospitalari d'un ictus del DJ. Ella va anar a l'hospital per intentar veure Kiko, però finalment Rosales no li ho va permetre per evitar desestabilitzar el fill d'Isabel Pantoja. Tots dos no mantenen una bona relació i, si la situació pugés de to en un moment donat, no seria gens beneficiós per a la salut de Kiko.

Alberto Isla sap que Albertito se n'ha anat a Tailàndia per sorpresa

El cas és que, sense pensar-s'ho dues vegades, Isa Pantoja va fer les maletes fa uns dies. Se n'ha anat lluny per carregar les piles amb les dues persones que més estima en aquesta vida, la seva parella Asraf i el seu fill Albertito.

Amb ells ha estat fent nombrosos plans i activitats. Se'ls ha vist gaudir de valent en algunes de les fotografies i vídeos que han compartit a les seves xarxes socials sobre aquest idíl·lic viatge a Tailàndia. Hem vist Isa passant-s'ho d'allò més bé en una espectacular piscina privada a la seva luxosa habitació. A més, ha estat jugant al billar, als escacs i degustant els millors plats de la gastronomia tailandesa.

Isa Pantoja passa temps amb el seu petit per carregar les piles

Per mostrar els dies de somni que estan vivint tots tres al país asiàtic, l'ex d'Alberto Isla ha publicat un emocionant vídeo de la seva parella i el seu fill. Tots ells estan impactats veient la sortida del sol des de la seva pròpia habitació.

Cal recordar que Isa Pantoja és molt aficionada a embarcar-se en aquests viatges tan especials, igual que aquell que va viure fa un temps a Egipte. Després d'aconsellar a la seva cosina Anabel Pantoja que visités aquell país, aquesta li va fer cas i se'n va anar cap allà amb Yulen Pereira només tornar de Supervivientes.

De segur que aquest viatge li proporciona a Isa aire fresc per afrontar una nova temporada televisiva que es preveu realment dura al voltant del polèmic clan Pantoja.