Alberto Isla parla de la seva relació «impossible» amb Isa Pantoja

Segons ha explicat, li intentava fer un petó i li posava mala cara, i per aquest motiu va donar la relació per «impossible»

Alberto Isla habla de la relación que sostuvo con Isa Pantoja.
Alberto Isla parla de la relació que va mantenir amb Isa Pantoja. | Telecinco

El programa de Telecinco 'Sálvame' ha estat el primer mitjà a mostrar els àudios en que Alberto Isla explica, amb tot luxe de detalls, com era la seva relació amb Isa Pantoja.

L'exclusiva posa de manifesta com era el dia a dia dels joves que es van casar a Hondures a l'abril de l'any passat i que van posar punt final a la relació al juliol, després que sortís a la llum que Alberto Isla havia marxat de casa de Chabelita, a Madrid.

Isla assegurava que Isa no li feia cas i que, quan li preguntava si l'estimava, ella responia que no ho sabia. D'altra banda, confessa que sempre que s'apropava a ella per fer-li un petó, la filla d'Isabel Pantoja posava mala cara. «En fi, era impossible, impossible», assegura.

Una separació planejada

A l'àudio publicat per 'Sálvame', l'exparella de Chabelita indica que la separació es va planejar després de 'Supervivientes'. «Ho estava buscant... Ella mateixa, quan jo estava a 'Supervivientes', estava buscant que la deixés. ¿I per què? Doncs per vendre exclusives», confessa. També reconeix que la relació era «inviable» i no tenia sentit.

Isa Pantoja aceptó la propuesta de matrimonio de Alberto, en Honduras.
Isa Pantoja va acceptar la proposta de matrimoni d'Alberto, en Honduras. | Telecinco

 

Alberto parla d'Omar Montes

A més de referir-se a una mala actitud per part d'Isa Pantoja durant la convivència, Alberto no passa per una possible relació amb Omar Montes mentre eren junts. «De tots formes, això d'Omar ve de molt abans, perquè quan vivíem a Madrid el 'paio' aquest l'escrivia». A més, assenyala que la història d'Omar amb les seves parelles es repeteix constantment, i ho relaciona amb la seva ruptura amb Gaby Sánchez.

El mateix dia que 'Sálvame' va publicar els àudios d'Alberto Isla, els seguidors de l'actualitat del clan Pantoja coneixien la confirmació de l'afer entre Chabelita i Omar. Es tracta d'una instantània que Kiko Rivera va pujar a Instagram, acompanyat d'Irene Rosales, Isa i Omar a la platja.

Kiko Rivera, Irene Rosales, Isa Pantoja y Omar Montes.
Kiko Rivera, Irene Rosales, Isa Pantoja i Omar Montes. | Instagram @riverakiko

Comentaris

envia el comentari