Aldi torna a posar a la venda l'exitosa crema de 7 euros valorada en més de 300 euros

La crema de Lacura Caviar va ser tot un èxit de vendes ja que tenia els mateixos elements que el prestigiós tractament d'alta gamma de la signatura La Prairie
Un dels supermercats Aldi | Cedida

Els productes de cosmètica que les cadenes de supermercats posen a la venda s'han convertit en autèntics èxits de venda per la qualitat dels productes i l'assequible preu al qual es venen. Un clar exemple és el supermercat Aldi i les seves pròpies marques que ofereixen als seus clients uns productes de cosmètica i cura facial d'igual qualitat que les grans signatures a un preu molt reduït. Fa un temps, Aldi va llançar al mercat una crema hidratant que es va esgotar en molt poc temps, ja que la seva acció i components eren els mateixos d'una crema facial d'alta gamma, concretament de la marca La Prairie. El tractament facial de la prestigiosa marca té un preu d'uns 330 euros.

Aldi oferia als seus supermercats la crema Lacura Caviar Illumination, que contenia extracte de caviar, proteïnes, vitamines i minerals ideals per combatre els signes de l'edat. A diferència del tractament de La Prairie, la de Lacura es venia per uns 7 euros. Ara, després del gran èxit de vendes, Aldi tornarà a llançar aquest producte, a més d'una col·lecció completa que inclou mascaretes facials, cremes antiarrugues de dia i de nit, tovalloletes desmaquillants, entre d'altres.

 

La crema amb extracte de caviar d'Aldi | Cedida

 Comentaris

envia el comentari