José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall

Ana María Aldón es confessa en directe sobre la decisió més dràstica amb Ortega Cano

Ana María Aldón ha estat molt contundent després dels incessants rumors

Ana María Aldón està cansada d'estar al punt de mira des de fa mesos. I és que ha estat posada a la picota després d'un xoc amb la seva cunyada Conchi. Al que cal afegir el judici que ha perdut amb el dissenyador del seu vestit de noces.

No obstant això, el que l'ha fet esclatar definitivament ha estat una altra qüestió. Ens estem referint a l'entrevista en què el seu marit, Ortega Cano, va deixar clar el seu amor per Rocío Jurado. 

El fet de manifestar-se dolguda, públicament, per aquelles paraules, ha fet saltar els rumors. Ha provocat que circulin rumors que indiquen que se separaran. I ara ella ha volgut aclarir-los de forma contundent.

Ana María Aldón explica els rumors de ruptura

Al programa Viva la vida, on ella col·labora cada cap de setmana, s'ha volgut parlar de la suposada separació. Concretament ha estat Diego Raval el que, de manera directa, li ha plantejat el tema a la mateixa a l'afectada. Ho ha fet dient: "Aquest estiu, uns companys de premsa han fet un reportatge on tu has estat estiuejant a Costa Ballena».

«Ells graven alguna cosa, no sé si només vídeo o àudio. Aleshores, tu li has explicat a una amiga o familiar teves intencions de separar-te d'Ortega Cano?».

Davant aquesta pregunta, Aldón ha respost de manera contundent: «Jo no em separaré. No li explico a ningú això, perquè no ho faré. No tinc intencions de separar-me d'ell».

En aquest punt, el fotògraf ha volgut saber si ella li havia confessat a algú que ho està passant malament. I al respecte, ella ha dit: «És clar que ho estic passant malament, però d'aquí a separar-me hi ha un abisme».

Enrique del Pozo ha decidit intervenir i ho ha fet per deixar clar que la nota amb falta d'afecte, potser de la seva parella. Unes paraules que han portat al fet que Aldon matisés: «Seria injust dir que estic falta d'afecte, no tindria vergonya".

«No tinc aquesta falta ni per part del meu marit ni per part de la meva família ni tampoc de les persones que em volen. Estan al meu costat».

A això ha afegit: «Això sí, ho estic passant malament pel que està passant i pels mesos de darrere. Però també pel que queda per davant».

Ana María Aldón i els seus pròxims fronts

Com ha volgut deixar clar, no travessa un bon moment. Tant és així que ha exposat: «M'ha passat de tot. M'ha faltat que m'agafi el tren i em passi per davant».

I els pròxims mesos tampoc seran millors.

Ella i Ortega Cano estaran, novament, al focus mediàtic. Tot perquè a la tardor sortirà a la llum la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco. Producció que, pel que sembla, no deixarà en molt bon lloc a Cano i a la família Mohedano.

Davant aquesta circumstància, s'ha rumorejat que el torero i la seva filla, glòria Camila, han interposat mesures cautelars perquè l'esmentada no s'emeti. I al respecte Aldón ha dit: «El meu marit no ho ha fet en cap moment. Glòria no ho sé, perquè no la trucaré per preguntar-li si és cert o no».

Això sí, ha exposat que ell sí que anirà a la justícia per informacions dràstiques que el deixen en mal lloc. Ha indicat que «actuacions judicials soles pel seu compte si, perquè s'han dit coses molt greus. No estic dient que no hi hagi fet cap pas, estic dient que es defensarà del que s'ha dit».

«Pateix ell i pateixo jo, la seva filla ... Patim tots per la quantitat de disbarats que es diuen. Per això el posarà en mans de la justícia».