Alejandra, filla de Bertín Osborne, enxampada a Madrid amb la seva nova parella

Es va separar fa set mesos del seu marit, Joaquín Buendia, després de tretze anys de matrimoni
Imatge de la parella per la milla d'Or | 'Vanitatis'

 

Després de tretze anys com a parella, la filla gran de Bertín Osborne, Alejandra Ortiz, va posar fi aquest any al seu matrimoni amb Joaquín Buendia. Ara, uns sis mesos després de la comentada ruptura, sembla que la filla del cantant torna a tenir el cor ocupat i és que l'han enxampat enmig del carrer amb un atractiu jove. Segons han explicat alguns, en el moment en què se'ls va veure passejar pels carrers es trobaven recorrent la coneguda milla d'or de Madrid, on van compartir molts gestos de complicitat. 

No va voler parlar de la seva nova parella

A més, algunes fonts pròximes a la parella han confirmat a 'Vanitatis' la nova relació de la parella de la filla de Bertín. Després de ser enxampada pels periodistes, Alejandra no ha volgut fer declaracions al respecte, tot i ser preguntada amb insistència. «Jo sé que al final sortirà, però a poc a poc», van ser les úniques paraules d'Ortiz. 

D'altra banda, el representant de Bertín Osborne ha declinat fer declaracions sobre qui és l'home que ha retornat el somriure a la cara d'Alejandra, i tampoc ha desmentit res. 

 

Alejandra va trencar amb el seu marit fa set mesos | 'Vanitatis'

 

 

Ni el seu pare, ni els seus amics s'esperaven el divorci

El passat més d'agost Alejandra va sorprendre tothom anunciant una separació «amistosa» amb el fins llavors marit. Una notícia que no s'esperava ni en el seu cercle més pròxim, i és que el seu pare no tenia cap constància que hi hagués alguna crisi en el matrimoni de la seva filla. La notícia va venir com un gerro d'aigua freda per a Osborne, ja que el seu gendre era com un germà per a ell, i la separació el va afectar força. 

 

«Home, és que també hi ha molt d'afecte, són molts anys i hi ha tres nens que és el més important. Nosaltres ens estimem molt, pels nens, sobretot i per nosaltres també, per no trencar aquella meravellosa relació que tenim tot serà correcte, tot ho farem bé», va assegurar Alejandra sobre el seu ja exmarit. 
 

Van compartir molts gestos de complicitat  | Vanitatis

 

 

Comentaris