Primer pla d'Alejandra Onieva

Alejandra Onieva s'afarta i revela el que mai ha dit sobre Iker Casillas

Alejandra Onieva es pronuncia sobre la seva veritable relació amb l'exfutbolista

No hi ha cap dubte que Alejandra Onieva s'ha convertit en una de les grans protagonistes de la premsa rosa. I no n'hi ha per menys, perquè des de fa un mes la seva família va començar a estar en boca de tots els mitjans.

El seu germà, Íñigo Onieva, va ser enxampat fent el salt a Tamara Falcó per un vídeo que es va filtrar en xarxes socials, en què ell apareixia fent un petó a una altra dona. Com era d'esperar, només sortir a la llum aquesta polèmica, Alejandra Onieva va haver de viure en carns pròpies el veritable assetjament mediàtic.

Dia rere dia, Alejandra Onieva havia de bregar amb la presència de la premsa i tot a causa del seu germà. Tot i això, quan tot semblava tornar a la calma, ja que el tema de l'empresari i la marquesa de Griñón estava començant a quedar en l'oblit, ara, Alejandra Onieva torna a estar al centre de totes les mirades.

En aquesta ocasió no té res a veure el seu germà, sinó el seu suposat festeig amb Iker Casillas. Ha estat ella mateixa qui s'ha pronunciat públicament sobre la veritable relació que té amb l'exfutbolista.

Alejandra Onieva confessa quina relació té amb Iker Casillas

Per descomptat, a l'últim mes, la vida d'Alejandra Onieva ha fet un gir de 180º. Acostumada a estar al focus mediàtic com a actriu, de la nit al dia, la madrilenya va haver de suportar l'assetjament de la premsa per una raó: la polèmica del seu germà i la guanyadora de MasterChef Celebrity la va acabar esquitxant.

A aquest escàndol, també se li va sumar un altre: la seva suposada relació que manté amb Iker Casillas. La veritat és que aquests rumors venen amb força ja des del juliol passat, mes en què es van conèixer. Fonts properes a ells dos van assegurar que la suposada parella es van conèixer en un viatge a Eivissa que van fer amb una firma de luxe.

Foto d'Íñigo Onieva, Alejandra Onieva, Jaime Onieva i Tamara Falcó
Alejandra Onieva s'ha vist enmig del drama entre Íñigo i Tamara | Instagram

Immediatament, després de destapar-se aquestes xerrameques, Alejandra Onieva va negar als mitjans aquesta informació, però Socialité va acollir un testimoni clau que revelava que l'ex de Sara Carbonero «fa diverses setmanes que queda amb la germana d'Íñigo i sembla que està força il·lusionat. [...] Parlen diàriament, tenen cites... Però encara no li han posat etiquetes, diríem que s'estan coneixent», deia la font en qüestió. Això sí, també explicava que els suposats 'tortolitos' estaven passant per un moment complicat.

«Ara la premsa també segueix la seva família i això complica que puguin quedar amb Iker on s'amaguen», explicava. Però la veritable pregunta que era inevitable no plantejar-nos era: què han de dir els dos protagonistes?

Ara, Alejandra Onieva ha comparegut davant els mitjans, amb qui s'ha sincerat sobre la seva veritable relació amb el de Móstoles. «Jo ja ho he negat. El vaig conèixer en un esdeveniment i ja està», era l'únic que deia sobre això.

Foto d'Iker Casillas amb Alejandra Onieva.
Alejandra Onieva confessa que no té res amb l'ex de Sara Carbonero | Instagram: @ale_onieva

D'aquesta manera, per part d'Alejandra Onieva, no només ha negat qualsevol mena de romanç amb Iker Casillas malgrat els forts rumors, sinó també una relació d'amistat amb ell.

La veritable opinió d'Alejandra Onieva sobre la ruptura d'Íñigo Onieva i Tamara Falcó

D'altra banda, Alejandra Onieva tampoc no ha dubtat a parlar, per fi, sobre el que pensa sobre la ruptura entre el seu germà i la filla d'Isabel Preysler. «Això són coses que passen desgraciadament, però això és assumpte seu. Jo ho passo malament per la meva mare», deia.

Tot i que no volia entrar més en detall, l'actriu va revelar que la seva excunyada li cau «bé» i que li desitja tota la felicitat del món. «Jo vull la felicitat de tots. Que s'acabi ja, per favor», demanava.