Primer pla d'Alejandra Prat

Alejandra Prat deixa d'amagar la notícia de la seva mare i s'atreveix a fer el pas

Alejandra Prat ha revelat la dura realitat de la seva mare

 Per a Alejandra Prat, tots aquests mesos no han estat gens fàcils. El fet que, de la nit al dia, el seu germà Federico Prat deia Alejandra Prat a parlar públicament sobre la seva addicció a les drogues era una cosa que, sens dubte, la periodista no s'esperava.

Es tractava d'un secret familiar: era un assumpte força delicat i cap membre de la família Prat volia que es donés a conèixer mediàticament. Com es podia esperar, va tenir lloc l'efecte contrari: la notícia va passar a ser de les més comentades d'aquella setmana.

Sense cap mena de dubte, Alejandra Prat no està travessant la seva millor etapa personal arran del problema de salut del seu germà Federico. Tot i això, a la vida de la periodista se li ha sumat un nou cop. En aquesta ocasió, es tracta de la seva mare.

La dura situació que travessa la mare d'Alejandra Prat

En general, la família Prat, entre ells, Alejandra Prat, sempre ha estat força discreta quant a la seva intimitat. De fet, solen cuidar fins al detall més mínim que revelen sobre la seva vida privada.

Tanmateix, tot això va canviar quan el mes d'agost el germà d'Alejandra Prat, Federico, va concedir una entrevista en què va afirmar el problema que tenia amb les drogues. «Estic vivint al carrer perquè no n'hi ha més remei», va explicar al seu moment.

Alejandra Prat en el plató de 'Y ahora Sonsoles'
Alejandra Prat no travessa un bon moment. | Antena 3

Llavors, els únics que es van pronunciar sobre aquest drama van ser la mare d'Alejandra Prat i els seus dos germans, Joaquín i Andrea. «El meu germà Federico és un ésser meravellós amb un cor d'or. És i ha estat sempre estimat a casa, educat, afectuós, sensible i també és, malauradament, un addicte. Va escollir viure al sud i continuar amb la seva addicció. La nostra família és una pinya per a les coses bones i per a les dolentes i així continuarà sent», va explicar Andrea.

Ara, mesos després, la col·laboradora de Y ahora Sonsoles s'ha atrevit a fer un pas que abans no gosava fer: ha trencat el seu silenci sobre aquest drama familiar a la revista Lecturas. «No sé si ajuda o no, però, tenint-ho a casa, sabem què és: un drama familiar. Afortunadament, hi ha gent que en surt i aquest és el missatge, però el primer que cal fer és demanar ajuda i estar segur que necessites ajuda», deia Alejandra Prat.

Federico Prat
El germà d'Alejandra Prat viu amb una dura addicció. | 8DIRECTO

Com es podia esperar, aquesta situació no només l'està afectant a ella, sinó també a la seva mare, Marianne Sandberg. Tal com ha confessat la periodista, la seva progenitora està passant per una època molt difícil a causa de l'estil de vida del seu fill. «Penso en ella i tot el que ha hagut de viure. Ella ha estat una vídua increïblement forta, però amb això del meu germà ja… Vaja, que l'admiro profundament!», reflexionava emocionada Alejandra Prat.

Alejandra Prat: «El millor era afrontar-ho»

D'altra banda, Alejandra Prat ha defensat la postura que al seu moment tota la família va adoptar respecte a aquesta complexa situació.

«Nosaltres vam pensar que el millor era afrontar-lo directament quan va sortir públicament i no esperar que sortissin més comentaris. Moltíssima gent ens va escriure i em va xocar la quantitat de persones que tenen algú proper amb aquest problema. Com n'és de greu i que és assequible arribar a la droga o a l'alcohol… Perquè l'alcoholisme és un altre gran problema. Jo no sé si cau en això per falta d'informació o per vulnerabilitat», així concloïa amb una reflexió aquest tema Alejandra Prat.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp