Alejandra Rubio sorprèn amb una foto amb Terelu Campos i tothom es fixa en un detall

La filla de Terelu ha decidit compartir una imatge mai vista

Alejandra Rubio y Terelu Campos posando felizmente
La filla de Terelu ha compartit una foto inèdita de la seva infància | Instagram

En complir la seva majoria d'edat, Alejandra Rubio va aprofitar l'estirada de les Campos i en els últims mesos, per mèrit propi, s'ha convertit en una de les col·laboradores per excel·lència de Mediaset

Va començar a 'La isla de las tentaciones’ i ha continuat la seva reeixida trajectòria en 'Viva la vida'. Alejandra ha arribat trepitjant fort, sempre amb el suport de la seva mare durant aquesta aventura televisiva. 

Es demostra la bona relació d'Alejandra i Terelu en una sola foto

La complicitat entre mare i filla sempre ha estat més que evident. Terelu Campos es fon amb la seva filla i Alejandra adora plenament a la seva mare. Sens dubte, tenen una relació digna d'admirar i la predilecció que senten l'una per l'altra aconsegueix traspassar les pantalles. 
 

És per això que Alejandra Rubio no dubte a presumir de mare sense necessitat que se celebri un dia especial. Així ho va demostrar fa uns dies a través d'Instagram stories, quan va decidir compartir una entranyable imatge de la seva infància.

Terelu Campos y Alejandra Rubio - fotografía antigua
Añejandra Rubio ha compartit aquesta tendra fotografia | Instagram

Els més de 194.000 seguidors de la influencer van poder gaudir d'una imatge inèdita, fins ara, d'una joveníssima (i rossa) Terelu. Al seu costat, ella de petita i amb el cabell més clar que en l'actualitat, gaudint d'un bon plat de menjar.

Alejandra i Terelu han estat sempre molt unides, es desviuen l'una per l'altra i es defensen sense mirament. La vida privada de la néta de María Teresa Campos ha estat en boca de tots durant els últims mesos i la seva mare no va dubtar a parlar públicament en la seva defensa després de ser conscient de tot el que s'estava especulant: «Ella és una persona de fortes conviccions, crec que ha rebut una bona educació per part del seu pare i per part meva i ella sap expressar-se amb tranquil·litat i claredat».

Quant a la seva vida sentimental, Alejandra ha decidit donar-se una segona oportunitat amb Lobo i reprendre la seva relació on la van deixar. Tan enamorats estan que els dos han deixat constància a través de xarxes socials que són inseparables.


Comentaris

envia el comentari