Primer pla Alejandra Rubio

Alejandra Rubio confirma les sospites sobre la nova feina gràcies a la seva mare

Alejandra Rubio estarà aquest divendres al 'Deluxe', cara a cara amb la seva mare

Falten poc més de 24 hores perquè la vida professional d'Alejandra Rubio es pugui veure afectada, i molt, pel que passarà en un plató de televisió. La jove tenia una cadira fixa, un dia a la setmana, a Viva la vida com a col·laboradora. I la veritat és que la filla de Terelu Campos estava totalment establerta en aquest programa.

L'havien acollit de la millor manera i se sentia còmoda fent la tasca de tertuliana de televisió. El cas és, però, que el programa dirigit per Raúl Prieto es va veure obligat a cancel·lar-se. Per això, molts dels col·laboradors que hi van treballar es van quedar sense feina d'un dia per l'altre.

Alejandra Rubio seriosa
Alejandra Rubio és la protagonista de la tornada de la seva mare al 'Deluxe' | GTRES

Una de les que es va quedar a fora després de dir adeu a Viva la vida, cinc anys després de la seva estrena, va ser Alejandra Rubio.

Alejandra Rubio s'asseu davant de la seva mare a 'prime time'

Alejandra Rubio s'ha vist afectada per aquest inesperat adeu del programa que presentava Emma García i ha hagut de pensar a què dedicarà la vida a partir d'aquest estiu.

La veritat és que la seva mare, Terelu Campos, estava molt preocupada per com li aniria a la seva única filla a la televisió. El que no s'esperava és que la seva tornada a Telecinco després del final de Viva la vida arribaria més aviat que tard.

I és que els directors de Viernes Deluxe van considerar que Terelu Campos havia de ser la presentadora que entrevistés Alejandra Rubio en un plató de televisió. Així, aquest divendres 19 d'agost arribarà un moment inèdit que posa molt nerviosa la filla de María Teresa Campos.

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio, xerrant amb la seva mare a 'Mi casa es la tuya' | MEDIASET

Totes dues es veuran cara a cara i en tornar al Deluxe. Després de nou anys sense presentar-lo, Terelu Campos haurà de bregar amb una de les entrevistes més complicades de la seva vida professional.

L'entrevista que posa nerviosa la mare d'Alejandra Rubio

«És de les pitjors coses que et poden passar, no t'enganyaré. És molt complicat perquè quan estimes molt, coneixes molt i saps molt... Hi ha una barreja d'ingredients que dificulten molt l'entrevista. Però jo quan faig una entrevista defenso que es pot preguntar tot amb respecte, afecte i humor», ha confessat Terelu Campos aquest dimecres a Sálvame. Així, ha admès que està nerviosa, però també il·lusionada amb aquesta oportunitat que li donen els seus caps de La Fábrica.

Alejandra Rubio i Terelu Campos
Alejandra Rubio i Terelu Campos es veuran les cares d'aquí a unes hores | Trendings

Kiko Matamoros, amic de Terelu Campos i d'Alejandra Rubio, li ha dit que vol que deixi de banda el seu paper de mare. Així, la seva filla, Alejandra Rubio, es deixarà portar i totes dues aprofitaran al màxim la seva inèdita entrevista.

«Alejandra no té filtres en un plató i li importen poc les conseqüències. Et demanaria com a espectador que facis abstracció del teu paper de mare. Però sé que és molt difícil», li ha sol·licitat el tertulià.

«Tinc molt clar el que vol ella a la vida»

Amb tot, Terelu ha donat diverses pinzellades de com vol que sigui aquesta xerrada amb Alejandra Rubio. «Vull parlar amb ella del meu paper de mare, que m'expliqui la mentida més gran que m'ha dit o el que més li molesta de mi...».

«Tinc molt clar el que vol ella a la vida. Em coneixeu com a presentadora, també al Deluxe. M'importa molt el perfil de cada col·laborador perquè cadascú tingui el seu espai a l'entrevista», ha explicat.

La nova presentadora del Deluxe ha explicat que Alejandra Rubio va accedir a anar al Deluxe per primera vegada perquè en té ganes. I l'entrevista de demà no té relació amb l'adeu de Viva la vida.

«Alejandra sí que està treballant, però no és a la televisió. Hi treballa des de fa molts anys i està amb els seus estudis», ha especificat als seus companys de programa.