Alejandra Rubio i Terelu Campos

Alejandra Rubio parla seriosament amb Terelu sobre el cop que canviarà les seves vides

Alejandra Rubio es temia tot el que ha acabat passant

Alejandra Rubio s'han convertit en essencial per a Telecinco. Com era d'esperar, l'herència televisiva de María Teresa Campos arribaria a les mans de les predecessores del clan.

La jove és l'última a incorporar-se, però ja està agafant la davantera a la seva mare, Terelu, i a la seva tia, Carmen Borrego. Els caps de setmana de Telecinco són seus, en el sentit que qualsevol comentari que fa marca part de l'actualitat informativa de la setmana.

A més, Alejandra sap bregar amb temprança a l'hora d'afrontar els assumptes més polèmics de la seva vida privada. Cada cop controla millor els nervis i maneja les situacions amb encert. Fins al punt que moltes vegades, és ella qui consola la seva mare davant d'una mala tarda a 'Sálvame Lemon Tea'.

Alejandra Rubio, col·laboradora indispensable de 'Viva la Vida'

Terelu va ser la primera a trepitjar un plató de televisió. Des de molt jove va tenir clar que seguiria els passos de la mare, però no com s'esperava. La filla major de la Campos oferia informació, però alhora narrava la seva vida privada, cosa que la va convertir en essencial per a Telecinco.

Encara que al principi no s'esperava que Alejandra Rubio formés part de circ televisiu, s'ha acomodat ràpidament. Els seus inicis no van ser gens fàcils.

A les xarxes socials, amb el seu perfil públic, va començar a cridar l'atenció de les revistes del cor. Va acceptar després una oferta que li permetria col·laborar en un dels programes amb més audiència.

Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall
Alejandra Rubio va viure episodis complicats durant els seus inicis com a col·laboradora de 'Viva la vida'. | Europa Press 

Emma García, presentadora de 'Viva la vida', va ser l'encarregada d'aplanar el camí a la jove de les Campos. El directe va ser un hàndicap per a Alejandra Rubio, ja que més d'una vegada es va veure obligada a abandonar-lo.

Tot i això, les coses han canviat. Alejandra Rubio és més madura i comparteix espai amb la seva mare i tia, cosa que li ha fet agafar més força.

Allò que al principi semblava una oportunitat per a mare i filla, ha acabat de la pitjor manera.

No es tracta precisament de la baralla de fa mesos de les Campos. Es tracta de l'última decisió de Paolo Vasile que ha afectat de ple Alejandra Rubio i la seva mare.

Alejandra dona suport a la seva mare i tem el pitjor

Terelu Campos ja va viure un moment televisivament complicat quan va decidir abandonar per la porta del darrere el plató de 'Sálvame'. Les declaracions sobre la seva germana la va acabar enfonsant i va decidir deixar-ho tot.

Aleshores, va començar una etapa de reconstrucció per a Terelu que va acabar en bon port: amb la seva col·laboració a 'Viva la vida'. Tot i això, fa un mes, la mare d'Alejandra Rubio va deixar l'audiència amb la boca oberta.

Terelu Campos, col·laboradora de Telecinco, durant un programa de 'Sálvame'
Terelu Campos va deixar l'audiència amb la boca oberta després de la darrera decisió. | GTRES 

Va tornar a 'Sálvame', tot ocupant la primera hora del programa. A la secció 'Sálvame Lemon Tea', i juntament amb María Patiño, faria un repàs de les notícies més importants de l'actualitat rosa.

Però la mala sort ha tornat per quedar-se: l'última decisió de Paolo Vasile ha afectat de ple Terelu. La filla de María Teresa Campos ha estat substituïda per una sèrie de televisió.

Adeu a la secció de Terelu Campos

Ni María Patiño ni Terelu Campos tornaran a presentar la nova secció de 'Sálvame'. Les males dades de 'Pasión de Gavilanes' han fet que la sèrie s'emeti just en el moment en què començava la secció.

D'aquesta manera, s'intenta remuntar aquesta franja horària i competir cara a cara amb els serials que emeten Antena3 i Televisión Española

Les mateixes Maria Patño i Terelu van anunciar la seva retirada. «Bona tarda. Avui és un dia molt especial a 'Sálvame Lemon Tea'».

«Emetrem un capítol del fenomen televisiu 'Pasión de Gavilanes: la dinastía continúa», explicaven.

Un contratemps que, de moment, tan sols ha afectat Terelu Campos. Ella havia tornat a 'Sálvame' per remuntar la baixa audiència del programa i no ho està aconseguint.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos tem pel seu lloc de treball després de la darrera decisió de Paolo Vasile. | Telecinco 

Això podria voler dir que els directors tornaran a prescindir de Terelu CamposAlejandra Rubio s'hauria preocupat per la mare i pels ingressos econòmics?

Només queda esperar el proper moviment de 'Sálvame' per conèixer què farà amb el seu fitxatge estrella.