Alejandra Rubio, filla de Terelu, li envia un emotiu missatge d’ànims a la seva mare

La néta de María Teresa Campos ha aprofitat l’última visita de la seva mare a ‘Sálvame Deluxe’ per transmetre-li totes les forces possibles

Imagen de archivo de Terelu y Alejandra Rubio.
Imatge d'arxiu de Terelu i Alejandra Rubio. | Catalunya Diari
 
 

Sembla que la vida no li acaba de somriure a Terelu Campos. La coneguda col·laboradora televisiva porta diversos mesos absorbida per una voràgine de discussions, enfrontaments i males notícies. Però cap dels cops que li ha pogut assestar la vida ha estat tan dur com l’últim: Terelu torna a patir càncer de mama.

Terelu: «Aquesta vegada ha estat un cop molt pitjor»

La notícia saltava a la llum el passat divendres, gràcies a un comunicat que ella mateixa va fer públic. Ahir per la nit, la filla de María Teresa Campos visitava el plató de ‘Sábado Deluxe’ per relatar com s’havien anat succeint els fets, i es mostrava especialment abatuda i feta pols.

Segons paraules de la mateixa Terelu, malgrat sentir-se «esperançada i espantada» a la vegada, creu que en aquesta ocasió «hem de ser positius, i pensar que no té per què arribar el moment de la quimioteràpia. Hi ha altres mitjans». Així i tot, confessava que rebre la notícia del ressorgiment del tumor mamari «ha estat un cop molt pitjor» aquesta segona vegada.

Alejandra va voler enviar un missatge de suport i ànims a la seva mare

Amb tot, el programa va buscar un mètode per tal d’intentar millorar una mica els ànims de la col·laboradora i antiga presentadora: mostrant-li a Terelu un emotiu i bonic missatge que li enviava la seva filla Alejandra Rubio.

El missatge en qüestió clamava el següent: «Mama, confio en tu, tot sortirà bé, i jo estaré al teu costat. T’asseguro que t’ho ficaré el més fàcil que pugui. Aquesta vegada estaré amb tu, tots hem d’estar amb tu. T’estimo moltíssim i ets la millor mare del món. Vas poder va 5 anys, i ara també podràs. He perdut a persones importants a causa d’aquesta malaltia, però tu no seràs una d’elles».

Mila Ximénez i Terelu durant un dels moments de l'entrevista
Mila Ximénez i Terelu durant un dels moments de l'entrevista | Telecinco

 

L’entrevista finalitzava poc després, amb una Terelu visiblement emocionada però que seguia tenint les coses clares. Per aquest motiu, va voler demanar un favor especial i extensible a tota la premsa: «Sé que molts de vosaltres em teniu una estima especial, i la millor manera de demostrar-m’ho és protegint la meva filla. Alejandra té 18 anys, però segueix sent una nena. Prometo que us compensaré, però, si us plau, no li feu seguiments ni l’assetgeu», suplicava la filla de María Teresa Campos. 

El tatuatge que Alejandra s’ha fet en suport a la seva mare

Les reaccions per part de la família Campos no s’han fet esperar. Si bé és veritat que la matriarca de la família no ha sortit públicament a fer cap declaració, la seva germana, Carmen Borrego, va voler deixar clar que, tot i que la notícia havia caigut en el sí de la família «com un tsunami», ella creu que Terelu «se’n sortirà, com ja va sortir-se’n abans».

Per la seva banda, Alejandra Rubio ha anat un pas més enllà, i al llarg del dia d’ahir va publicar a les seves històries d’Instagram una fotografia on es podia apreciar un tatuatge en forma de llaç rosa, que és el símbol internacional de la lluita contra el càncer de mama. Així doncs, sembla que tota la família Campos està més unida que mai, i que entre totes faran pinya per tal d’aconseguir que el càncer de Terelu acabi esdevenint una simple anècdota més.

Imagen del tatuaje.
Imatge del tatuatge | Cedida
 

Comentaris

envia el comentari