Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio

Alejandra Rubio evita parlar de l'accident que ha patit María Teresa Campos

Alejandra guarda un silenci sepulcral després de la caiguda

Alejandra Rubio es quedava preocupada dimarts passat al matí després de veure com la seva àvia havia de ser ingressada a l'Hospital La Luz de Madrid precipitadament.

Alejandra Rubio, que sempre està pendent de la seva àvia i visita casa seva de forma assídua, es quedava glaçada quan rebia la trucada de la seva mare.

Aquesta li informava que la matriarca de les Campos havia quedat ingressada des de primera hora a causa dels forts dolors que arrossegava des de l'últim dia de l'any.

Va ser la nit de Cap d'Any quan, segons explicava Terelu més tard en una connexió en directe amb Sálvame, María Teresa Campos va patir una caiguda després d'aixecar-se del llit.

Alejandra Rubio guarda silenci després de la caiguda de la seva àvia

Malgrat que en el moment no semblava donar-li gaire més importància, era la presentadora qui es queixava els últims dies d'uns dolors al costat. Per això, finalment van prendre la decisió, tant Carmen com Terelu, d'ingressar-la fa unes hores.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
María Teresa Campos i Alejandra Rubio, en una imatge d'arxiu | MTMAD

Per sort per a l'àvia d'Alejandra Rubio, l'ingrés pròpiament dit es va produir per fer diverses revisions. Volien descartar lesions de major importància que poguessin deixar seqüeles en María Teresa. En efecte, això és una cosa que la seva família ha de controlar, ja que no està travessant la millor època pel que fa a la seva salut.

Terelu Campos atenia Sálvame i assegurava davant de Kike Calleja, i acompanyada per Carmen Borrego, que finalment dimarts a la tarda li havien donat l'alta a María Teresa.

 

Alejandra Rubio ha vist com la seva familiar ja té l'alta

Afirmava que són coses que solen passar a les persones grans i més encara en aquests temps en què hi ha tantes celebracions i reunions familiars. A més, la salut malmesa de persones com María Teresa pot provocar que es produeixin aquesta mena de situacions.

Primer pla de María Teresa Campos seriosa a l'interior d'un cotxe.
Alejandra Rubio respira tranquil·la en veure que li han donat l'alta | Europa Press

Després de fer les revisions pertinents, María Teresa sortia de l'hospital més feliç que mai. Ho feia amb destinació al seu xalet, on l'esperava qui és la seva mà dreta i gairebé un fill, Gustavo Guillermo.

Era a casa, preparat per cuidar-la encara més si és possible del que normalment fa des que és la mà dreta de María Teresa Campos.

Així, Alejandra Rubio es quedava més tranquil·la. Tot i que tenia intenció d'anar al centre hospitalari per veure la seva àvia, Terelu li va enviar un missatge perquè evités anar-hi. La veritat és que la seva àvia estava perfectament i amb l'alta gairebé a la mà.

«Sé que elles estaven preocupades»

Ara com ara, Alejandra Rubio ha preferit no pronunciar-se d'aquest accident domèstic que ha tingut María Teresa Campos a casa seva. Segur que durant les pròximes hores anirà a visitar-la per estar amb ella, xerrar distesament i donar-li tot l'afecte que necessita. I és que ho necessita urgentment, ja que últimament la salut de María Teresa no és la millor.

María Teresa Campos
La comunicadora ha rebut la millor notícia | GTRES

D'altra banda, des de Sálvame han rebut amb alegria la notícia donada en directe per les germanes Campos, tot i que algunes col·laboradores com Belén Esteban encara tenien la por al cos després d'assabentar-se hores abans que la matriarca havia quedat ingressada. Per sort, tot ha quedat en un ensurt.

«Aquestes caigudes en persones grans són perilloses, i sé que elles estaven preocupades. Jo veig perfecte que tant María Teresa per si mateixa com les seves filles hagin volgut anar a l'hospital a fer-se una revisió. Jo crec que el millor és anar a la clínica amb els seus metges de sempre», confessava Belén Esteban.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp