Posado de Alejandra Rubio frente al cartel de "La isla de las tentaciones"

Un malson: Alejandra Rubio relata en directe com ha superat el coronavirus

La filla de Terelu ha estat tancada a casa durant més d'un mes després de donar positiu

Durant tot agost, Alejandra Rubio ha estat allunyada de la pantalla petita per haver donat positiu en coronavirus. Ara, un mes després, la filla de Terelu ha tornat al plató de 'Viva la vida'. 

Allí ha explicat com ha viscut ella el tancament. «He estat en caseta confinada. Vaig agafar el virus després de les vacances», ha manifestat. Malgrat haver hagut d'estar fent quarantena per haver resultat positiva en Covid-19, no l'ha hagut de fer sola, ha estat acompanyada de la seva parella: Álvaro Lobo. 

Una quarantena de més d’un mes

«Em vaig començar a trobar malament, tenia febre. Em vaig aixecar l'endemà i no em sabia a res el menjar. Vaig ser a l'hospital i vaig donar positiu», ha explicat com es va assabentar que patia el virus. Allí també ha confessat que ha sofert gairebé tots els símptomes que es coneixen encara que no d'una forma molt greu, a excepció dels respiratoris. 

Encara que generalment la quarantena sol ser de 14 dies, Alejandra Rubio ha estat confinada durant tot un mes i això es deu al fet que la prova PCR continuava donant positiu, malgrat que el test de sang sortia negatiu. «Es queda el gen del virus. No contagio, però no volia sortir al carrer per si de cas». 

Malgrat haver estat tancada sola al costat de Lobo, la col·laboradora s'ha sentit molt acompanyada per la seva família. Cada dia rebia la trucada de la seva mare, Terelu Campos, i de la seva àvia, María Teresa Campos. I la seva tieta, Carmen Borrego, era la persona que li portava el menjar i el deixava a l'ascensor. 

Mare i filla confinades

Terelu, qui havia manifestat la seva preocupació per la seva filla, ha reconegut que està «molt orgullosa» per com ha portat la seva primogènita el confinament. I ha revelat que ella també va estar uns dies en quarantena perquè vuit dies abans que Alejandra donés positiu, havien estat juntes.

«Estem demanant-li als joves que siguin prudents i que siguin conseqüents. Per a mi, Alejandra ha estat un exemple. Ella ha estat rigorosíssima amb tot el que havia de fer», ha explicat.