A Alejandra Rubio li surt un herpes a la cara per l'estrès

La filla de Terelu Campos ho ha ensenyat a través de les seves xarxes socials

María Teresa Campos, Alejandra Rubio y Terelu Campos
María Teresa Campos, Alejandra Rubio i Terelu Campos | Catalunya Diari

Aquestes últimes setmanes no han degut ser massa agradables per als membres de la família de María Teresa Campos, sobretot a causa de la reaparició del càncer de la seva filla Terelu que ha fet que tots tornessin a sofrir per ella.

Per damunt de tot Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos, és la que més afectada ha degut estar per tota aquesta situació i li hauria ocasionat algunes conseqüències. Va ser ella mateixa la que va compartir a través de les seves xarxes socials que fa poc li ha sortit un herpes a la cara a causa de l'estrès, segons va explicar.

La filla de Terelu Campos, estressada

La néta de Maria Teresa Campos sempre està molt activa a les xarxes i comparteix amb els seus seguidors gairebé tot el que passa en la seva vida. Com fa pocs dies que va compartir unes imatges i uns vídeos ensenyant l'herpes que li ha sortit a la cara, juntament amb el missatge: «¿Per què a mi?».

Ella mateixa va confessar que el que té a la cara és un herpes: «Sí, m'ha sortit un herpes per estrès i em pica molt. Mooolt. És horrible». A més, Alejandra Rubio va aprofitar per demanar consell sobre aquest problema entre els seus seguidors.

Imagenes comaprtidas por Alejandra Rubio en su cuenta de Instagram
Imatge comaprtida per Alejandra Rubio al seu compte d'Instagram | Instagram

 

La jove semblava contrariada perquè uns li deien una cosa, «A veure, m'esteu dient que no m'ho tapi perquè tarda a assecar-se», però el doctor li havia dit una altra, «Però és que el que m'han manat és una pols que es posen en un litre d'aigua i que t'ho has de posar amb una gasa, enganxats. Llavors ho tinc com mullat tota l'estona. No ho entenc, no m'assabento de res».

Finalment va ser una Farmàcia que es va posar en contacte amb ella i la va treure de dubtes: «T'han manat sulfat de coure. Aplica-ho a tocs a poc a poc. Impregna una gasa diferent cada vegada, però no ho deixis tapat. Una salutació i paciència». Després d'aquest consell, la filla de Teresa Campos va decidir treure's la gasa i deixar l'herpes a l'aire lliure. Ara només ha d'esperar que sani tan aviat com sigui possible.

Imagenes comaprtidas por Alejandra Rubio en su cuenta de Instagram
Imatges compartides per Alejandra Rubio al seu compte d'Instagram | Instagram

 

Una època molt complicada per Alejandra

Realment era d'esperar que tot aquest estrès causat pel càncer de la seva mare afectés la néta de María Teresa Campos, ja que aquestes últimes setmanes no han estat massa tranquil·les per la família. A més, que Alejandra Rubio decidís independitzar-se amb la seva parella també hauria augmentat el seu nivell d'estrès.

L'herpes de la cara d'Alejandra Rubio hauria acabat sortint a causa de tot el nerviosisme que tindria provocat per la preocupació per la seva mare i amb el gran pas endavant que ha donat en la seva vida. A més a més, també s'ha de tenir en compte que la filla de Teresa Campos va decidir emprendre nous projectes de futur, com per exemple el seu nou canal de YouTube.

Imagen de Alejandra Rubio junto a su pareja.
Imatge d'Alejandra Rubio amb la seva parella | Cedida

Comentaris

envia el comentari