El motiu personal que ha fet desaparèixer Alejandra Rubio de la vida pública

La filla de Terelu Campos no ha anat a treballar a 'Viva la vida'

La filla de Terelu Campos, Alejandra Rubio, mirant a la càmera
Alejandra Rubio ha decidit abandonar, de moment, els platós de televisió | Telecinco

Després de diversos mesos exposant-se davant la premsa, sembla que Alejandra Rubio ha pres la decisió de desaparèixer de la vida pública. La filla de Terelu Campos ho fa poc després que anunciés que havia reprès la seva relació amb Álvaro Lobo just després de la seva ruptura amb Tasio de la Vega, la seva última conquesta després del seu polèmic tonteig amb Suso Álvarez.

Tant és així, que la jove no ha anat a treballar a 'Viva la vida', el programa on col·labora les tardes de dissabte i de diumenge. Tot i que s'ha rumorejat que Alejandra Rubio podria estar preparant una exclusiva per anunciar amb magnificència el seu retorn amb el Dj, la veritat és que tant la seva àvia, Maria Teresa Campos, com la seva tieta, Carmen Borrego, ho han desmentit rotundament.

La raó per la qual Alejandra ha desaparegut de televisió

Tot i que es manté allunyada del focus mediàtic, la filla de Terelu no ha volgut deixar 'penjats' als seus seguidors. Es per això que continua pujant fotos a les xarxes socials amb Lobo, demostrant que estan més feliços que mai malgrat haver-se tirat els plats pel cap després de la seva ruptura, fa uns mesos.

Mentre que Alejandra prefereix viure tancada aquests dies a casa als afores de Madrid, Lobo és qui pren la iniciativa i es desplaça fins al domicili, encara que això si, sense parar-se davant la premsa ni un sol moment i evitant preguntes sobre la seva relació amb Alejandra Rubio .

Sembla que han quedat enrere els atacs públics de tots dos joves després de la seva sonada ruptura. Tot i que la mare de la influencer era la primera a dubtar sobre la seva reconciliació, la veritat és que Alejandra i Álvaro Lobo han volgut deixar clar que de vegades, segones parts sí que són bones.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s all lies, darling

Una publicación compartida de ALX (@alerubioc) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m nice, pero no te pases

Una publicación compartida de ALX (@alerubioc) el


Comentaris

envia el comentari