YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alejandra Rubio torna a lluir un extravagant look i els seus fans li diuen prou

Alguns usuaris l'han titllat de choni i sinistra per la seva obsessió amb la roba de color negre

Alejandra Rubio i Tassio de la Vega passejant per Madrid
Alejandra Rubio torna a lluir un extravagant look i els seus fans li diuen prou | Diez Minutos

Alejandra Rubio torna a ser notícia per la roba que es posa. La filla de Terelu Campos s'ha mostrat molt extravagant amb els seus 'looks', especialment en els últims mesos, i al seu compte d'Instagram es poden trobar tota mena de vestits que la converteixen en una 'influencer' diferent. Però aquest estil està començant a cansar els seus seguidors, que ja l'acusen directament de ser una «hortera». 

L'últim d'aquests exemples el va captar la revista 'Diez Minutos', que va enxampar la jove passejant amb el seu xicot, el jove empresari i arquitecte Tassio de la Vega. A més de confirmar la nova relació d'Alejandra Rubio, les imatges han posat de manifest la deriva estètica de la jove model. A la primera fotografia apareix la parella molt conjuntada, vestits de negre rigorós. I en ple estiu.

La jove vestia un vestit sensual llencer que semblava més aviat un pijama que un vestit de nit. A sobre hi portava una americana, també negre, i unes botes altes. Un conjunt que no ha agradat gaire als seus seguidors. 

Els seus fans, però, haurien d'estar acostumats a veure-la amb aquests tipus de 'looks', perquè ja se l'ha pogut veure en alguna altra ocasió amb el mateix vestit, o similar, mentre passejava per Madrid.

El biquini d'Alejandra Rubio

Els seus vestits de nit no són els únics que estan provocant maldecaps a la jove. Una altra de les seves fotos més polèmiques els últims dies és una on apareix en biquini, evidentment, també de color negre, amb volants a la part de dalt i forats amb tatxes a la part baixa.

A més, surt amb la cigarreta a la boca i cobrint-se amb una peça blanca amb ratlles negres. L'estil ha estat molt criticat i hi ha alguns seguidors que fins i tot l'han titllat de «choni». 

El que està clar és que a Alejandra Rubio li encanta el color negre i cada cop l'utilitza més. Però els seus seguidors se n'estan cansant i esperen més d'una jove que assegura que és 'influencer'. Si com a 'influencer' no convenç els seus seguidors, ben aviat tindrà problemes per seguir realitzant la seva feina. 


Comentaris

envia el comentari