rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alejandra Rubio assegura que no s'ha sotmès a operacions estètiques

La filla de Terelu ha volgut sortir al pas de les crítiques
Alejandra Rubio passejant pels carrers de Màlaga | GTRES

 

Alejandra Rubio ha saltat definitivament a la palestra. Després que el passat febrer protagonitzés la portada de la revista 'Hola' amb la seva mare, Terelu Campos, la noia de 18 anys s'ha convertit en una de les peces més buscades pels paparazzis espanyols. D'altra banda, la noia no ha pogut eludir tot tipus d'especulacions i comentaris sobre la seva trencadora imatge. 

 

I és que alguns mitjans del cor estatals haurien fet referència a uns possibles retocs estètics que s'hauria dut a terme la jove. Tot i això, la mateixa Alejandra ha optat per dir 'prou' i tancar amb els rumors en ser preguntada per si havia passat mai pel quiròfan. «No», ha contestat la noia a les preguntes dels paparazzis que la perseguien per Màlaga.

Les possibles operacions d'Alejandra, la pregunta del milió


«Per a tota aquesta gent que diu que m'he operat», ha al·legat la filla de Terelu a les xarxes mentre prosseguia el seu discurs: «No m'he operat el nas, no m'he operat els llavis... Ni tampoc, evidentment, el pit».

 

En aquest context, la noia de 18 anys va optar per dir 'prou' a les insinuacions dels periodistes en explicar: «No m'he posat botox a cap costat perquè, bàsicament, tinc només 18 anys».

 

 

D'aquesta manera, la jove ha volgut resoldre qualsevol dubte referent a la seva imatge, deixant clar que la seva voluntat passava no aparèixer als programes de televisió, tan concorreguts per la seva família. 

Estudiarà disseny de moda

La família Campos, durant la festa de la jove | CatalunyaDiari.cat

 

Actualment, Alejandra està a punt d'acabar batxillerat, i té pensat continuar amb els seus estudis un cop acabada l'educació bàsica. De fet, té fins i tot el camí decidit: disseny de moda.

 

Així ho revelava la mateixa Terelu a 'Sálvame', qui admetia haver parlat amb ella sobre aquest assumpte: «Té un grandíssim interès en estudiar disseny de moda», afegint que, a hores d'ara, es troben decidint si realitza el grau «amb altres sortides» orientades al camp empresarial.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris