YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alejandra Rubio, a la corda fluixa: podria quedar-se sense feina a Telecinco

La filla de Terelu Campos es trenca després d'un enfrontament amb la seva tia i les crítiques dels seus companys

Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones
Alejandra Rubio, a la corda fluixa: podria quedar-se sense feina a Telecinco. | GTRES

Alejandra Rubio no va tenir la seva millor tarda el passat diumenge, 28 de febrer, a 'Viva la vida'. La filla de Terelu Campos va haver d'enfrontar-se a les declaracions de Kiko Matamoros, quan aquest va afirmar que va ser ella la que va comentar que la seva tieta, Carmen Borrego, li tenia gelosia.

Tot i que el col·laborador de 'Sálvame' va assegurar que Alejandra era la seva font, sí que va deixar clar que no havia parlat amb ella directament, sinó que es tractava d'una cosa que ella mateixa comentava pels passadissos de Telecinco.

No obstant això, la revelació que Alejandra opinés això de la seva tieta, va ser suficient perquè la neta de María Teresa Campos es convertís en el focus de les crítiques de la resta dels seus companys i de la mateixa Carmen Borrego, provocant que la col·laboradora acabés patint per la pressió.

Alejandra Rubio i Carmen Borrego s'enfronten en directe

Alejandra Rubio s'asseia a 'Viva la vida' per intentar posar fre a la polèmica que Kiko Matamoros va crear amb la seva confessió a 'Sálvame'. La filla de Terelu va desmentir en reiterades ocasions que ella fos la font del col·laborador i que li digués que la seva tieta li tingués enveja: «Jo amb ell no he parlat de la meva tieta Carmen», es defensava la jove.

Però això no va ser suficient per aplacar els ànims de Carmen Borrego, que visiblement molesta amb tot el que s'estava parlant. En aquest sentit, Alejandra Rubio va aconsellar a la seva tieta que veiés bé els vídeos i atengués les paraules de Kiko Matamoros. Aquesta recomanació no li va agradar gaire i va carregar contra la seva neboda: «No tornis a sembrar el dubte contra mi perquè llavors parlaré jo. Jo també estic fins aquí. No he parlat ni de tu ni de la teva mare».

Alejandra va rebre les paraules de la seva tia com una galleda d'aigua freda i no va trigar a respondre que era ella la que estava creant el conflicte. «No diguis que estic muntant alguna cosa, només m'estic defensant. Ja està bé. L'únic que he preguntat és si hi ha alguna cosa que s'hagi dit al vídeo que sigui veritat. No soc gens rancorosa. Si l'acusen de ser la font, el més lògic és que jo li pregunti», explicava la germana de Terelu.

La filla de Terelu es trenca durant la publicitat

Davant aquesta situació, Alejandra Rubio va acabar acorralada. A l'enuig de la seva tieta, la jove va haver d'afrontar a les nombroses crítiques dels seus companys de 'Viva la vida', que no entenien les seves excuses, mentre es negava a aclarir si el que deia Kiko Matamoros era cert o no i si pensava que Carmen Borrego li tenia enveja. Especialment dur va ser Diego Arrabal, un dels col·laboradors més crítics amb la família Campos. El paparazzi s'entestava a treure a la llum una vegada darrere l'altra les desavinences entre tia i neboda en un intent de caldejar més l'ambient.

Alejandra Rubio va acabar trencant-se durant una de les pauses publicitàries i en tornar dels anuncis la filla de Terelu Campos encara tenia llàgrimes als ulls. Veure a la seva neboda així, va provocar que Carmen Borrego reaccionés i intentés calmar els ànims posicionant-se del seu costat.


Comentaris

envia el comentari