Alejandra Rubio revela que té un germà per part de pare

Es tracta de Sergio, un noi desconegut fins ara perquè tot apunta que seria fill d'un matrimoni anterior del pare d'Alejandra

Alejandra Rubio, en una imagen de archivo
Alejandra Rubio en una imatge d'arxiu | Instagram

La família Campos no deixa de sorprendre i ara els ha sortit un nou membre de qui ningú al món del cor en tenia constància: Alejandra Rubio ha revelat que té un germà anomenat Sergio, qui probablement es convertirà en la propera víctima dels paparazzis. 

Ha estat en una visita al programa 'Morning Glory' on la filla de Terelu Campos ha donat la bomba. Fins ara, ningú del seu entorn havia mencionat mai cap germà, però de ben segur que a partir d'ara començaran a sortir informacions que el trauran del seu anonimat.

Sergio, el germà gran d'Alejandra Rubio

El motiu pel qual no es coneixia l'existència de Sergio és perquè és fill d'Alejandro Rubio, el pare d'Alejandra, en un matrimoni anterior. Tot i això, és sorprenent que una família tan mediàtica com el clan Campos, on pràcticament cada moviment que fan es converteix en notícia, hagi aconseguit mantenir en secret aquesta informació. 

Ha hagut de ser la benjamina de la casa, la filla de Terelu, qui parli de l'existència d'aquest germà durant la seva primera visita a un plató de televisió, el de 'Morning Glory', on la jove va parlar dels plans de futur, del seu entorn i de la seva família. 

De fet, el nom de Sergio ha sortit quan Alejandra estava fent un repàs als tatuatges que porta a la seva pell. La jove ha explicat que té les inicials de la seva mare, la seva àvia, el seu pare i la seva tieta, Leli, que va morir de càncer de mama el passat 2015.

Alejandra junto a los presentadores del programa y Aless Gibaja
Alejandra amb els presentadors de 'Morning Glory' y Aless Gibaja | Mediaset

Alejandra i Sergio no tenen una relació estreta

Però entre les lletres dels seus tatuatges n'hi havia una més, una S que ningú entenia. De fet, ha estat el portal 'Look' qui ha confirmat que la S és la lletra inicial del seu germà, Sergio, i qui ha explicat que es tracta del fill d'un matrimoni anterior d'Alejandro Rubio.

Segons el mateix portal, el fet que Alejandra Rubio i el seu germà Sergio no hagin tingut mai una relació massa estreta podria ser una causa al desconeixement general de la seva existència. Es desconeixen els detalls sobre el perquè de la seva relació més distant, però la diferència d'edat entre els 2 o el fet de pertànyer a dos mons molt diferents en podrien ser l'explicació més senzilla. 


Comentaris

envia el comentari