rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Alejandro Albalá i Chabelita, enxampats sopant junts

La parella de Sofía Suescun passa per un mal moment amb l'ex 'Superviviente'
Sofía i Alejandro Albalá a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. | Cuatro

 

Alejandro Albalá i Chabelita Pantoja van sopar junts al Port de Santa Maria, per després anar a la mateixa discoteca i estar en el mateix reservat. Així ho va assegurar Rafa Mora a 'Sálvame', deixant bocabadats tots els integrants de 'Sálvame', que no podien creure l'exclusiva del tertulià.

 

La sorpresa resideix que, teòricament, Albalá i Sofía Suescun havien arreglat les seves diferències i tornaven a gaudir d'una bona relació. Almenys, així ho van evidenciar una de les últimes vegades que varen coincidir al plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', on van apropar diferències.

 

No obstant això, la sintonia entre ells tampoc va demostrar ser la millor, ja que tan sols uns dies després, apareixien discutint a grits pels passadissos de Mediaset, demostrant que les fotografies i la teòrica felicitat de la qual gaudeixen és, en realitat, una història.

 

Alejandro Albalá i Chabelita, caçats

Rafa Mora ha estat l'encarregat de revelar la informació per la qual s'ha descobert el possible engany d'Alejandro Albalá a Sofía Suescun. El mateix representaria la confirmació dels dubtes de la guanyadora de 'Supervivientes', qui va avançar la possible trobada al Port de Santa Maria.

 

Va ser quan Suescun estava sent senyalada d'estar intentant quedar «amb un futbolista» per tal de gaudir d'una nova aventura. En aquell moment l'estrella televisiva va qüestionar que aquesta informació hagués aparegut per amagar les sospites al voltant d'Albalá.

 

La parella de la navarresa va negar qualsevol rumor que és crees al seu voltant, encara que el temps ha acabat confirmant la trobada entre el personatge i la filla d'Isabel Pantoja, que tampoc està passant pel seu millor moment sentimental.

 

Sofía Suescun, decebuda

L'escena que van protagonitzar Sofía Suescun i Alejandro Albalá, on l'exsuperviviente quedava com la dolenta de la pel·lícula, estava rodejada per les seves sospites que la seva exparella estava intentant amagar els rumors de la possible quedada amb Chabelita Pantoja.

 

D'aquesta manera, es confirmen els dubtes de la també guanyadora de 'Gran Hermano', que ha quedat notablement decebuda per la inesperada traïció de la seva parella, que sembla que, una vegada més, està destinada a la ruptura, com ens tenen acostumats durant les últimes setmanes.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris