Alejandro Albalá ha parlat dels seus sentiments per Sofía

Alejandro Albalá no descarta una reconciliació amb Sofía Suescun

Alejandro Albalá ha parlat dels seus sentiments cap a Sofía en una entrevista a 'Viva la Vida'

Alejandro Albalá ha assistit al programa ‘Viva la Vida’ per parlar de la seva vida actual després de la seva participació a ‘GH DÚO’ amb Sofía Suescun, per qui li han preguntat què sentia actualment. Albalá ha confessat que, tot i no estar enamorat d’ella, li segueix tenint molta estima: «Li tinc molt d'afecte perquè he viscut moltes coses amb ella, però no n'estic enamorat».

Per la seva banda, la presentadora Emma García preguntava a Sofía sobre els sentiments que tenia envers Alejandro, mitjançant una trucada telefònica: «Ja no hi ha cap sentiment entre nosaltres i em sembla fantàstic que Alejandro sigui feliç com ell consideri» comentava Sofía, fent referència a la recent compra d’un cotxe de luxe que ha realitzat Albalá.

 

Alejandro assegura que no sap què pot passar en el futur

Alejandro però, ha volgut anar més enllà i no descartar res en el futur, ja que quan va ser preguntat per una possible reconciliació amb Sofía, aquest va contestar de manera molt sincera:  «Ara mateix no podria contestar si tornaria o no amb Sofía.  És una pregunta que no puc contestar, ja que no sé què passarà d'aquí a un any».

 

Sofía Suescun i Alejandro Albalá, tens retrobament en sortir de 'GH DÚO'
Sofía Suescun i Alejandro Albalá, tens retrobament en sortir de 'GH DÚO' | TELECINCO

 

Albalá també ha volgut  desmentir una possible relació que se li adjudicava fa uns dies: «Estic solter i ara mateix no tinc ganes d’enamorar-me»; així es pronunciava sobre els rumors que havien sorgit d'un suposat flirteig amb Candela a la 'Feria de Abril': «A Candela no l’he vist des que he sortit del ‘reality’.  A la Feria només vaig estar amb Antonio Tejado».

El suposat  incident que va mantenir amb Sofía en una de les casetes de la 'Feria de Abril'  també va sortir a col·lació, ja que s’especulava que haurien coincidit allí i s’haurien barallat. Respecte a aquest succés, Alejandro va voler donar la seva versió i explicar que el que realment va passar és que ‘l’amiguet’ que acompanyava Sofía, el qual havia malparlat d’ell pels platós, el va anar a saludar de males maneres, cosa que a ell no li va agradar gens, però ha volgut recalcar que de cap manera el van expulsar d’una caseta, tal com s’havia rumorejat.

  

Un cop tocats quasi tots els temes, només faltava preguntar-li per la seva exdona Isa Pantoja, amb qui no es parla des que van deixar la relació: «Amb Isa era una obsessió dolentíssima, de l’única dona de qui m’he enamorat en tota la meva vida ha estat de Sofía Suescun» ha confessat Alejandro.

També et pot interessar...