rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Alejandro Albalá i Sofia Suescun allarguen el misteri sobre la seva relació

Mentre la guanyadora de ‘Supervivientes’ assegura que segueixen junts, Albalá ho nega rotundament
Alejandro Albalá i Sofía Suescun, guanyadora de 'GH 16' | Cedida

 

Sofía Suescun i Alejandro Albalá segueixen jugant amb l'audiència respecte a la seva relació sentimental. No passa un dia sense que hi hagi informacions contradictòries sobre la seva relació.  L'un assegura que continuen junts i l'altre diu que han trencat. El cas és que cada cop que un dels dos parla, hi ha una nova bomba televisiva. 

 

L'últim cop va ser la guanyadora de ‘Supervivientes’ i ‘Gran Hermano’ la que va enfurismar Albalá amb la seva aparició a  ‘Sábado Deluxe’. Al programa, Suescun es va sotmetre al polígraf de Conchita, i va revelar que havia sigut infidel a la seva suposada parella Alejandro i havia mantingut  relacions sexuals amb altres homes, com per exemple, un jugador del Reial Madrid.

 

Sofía i Albalá continuen volent-nos despistar

Que un cop li hauria obert la porta de l'hotel al seu amic Iván González completament despullada i que haurien parlat durant hores al llit, va ser una altra de les confessions que es van saber al programa. Després d'això Albalà no va trigar gaire a anar ‘Deluxe’, per explicar un cop més en quin punt es troba la seva relació i què havia sentit en conèixer les infidelitats.

 

Sofía i Alejandro Albalá a 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | Cuatro

 

L'ex de Chabelita es va trobar amb una sorpresa abans de començar a parlar, el programa va emetre un vídeo amb declaracions en exclusiva de Sofia on afirmava que ella i Alejandro seguien junts: «Tot està com sempre, res de nou» se l'escolta abans de matissar: «No ens hem barallat ni res. ¿Per què hauríem d'estar malament? Està amb mi, està amb mi».

Alejandro sent ràbia i pena per Sofia

 

La cara d'Albalá al mig del plató era un poema: «Estic al·lucinant», van ser les seves úniques paraules. Per a Alejandro, ara Suescun és una persona diferent i confessava que els sentiments cap a ella eren en aquell moment «de ràbia, de pena».

 

«És una persona que continua aquí, m'ha donat molt, i trobo a faltar aquells tres mesos», va dir Albalá admetent que encara l'estima. Així doncs, continua sent una incògnita si Sofía i Alejandro segueixen junts, han trencat o tot és un muntatge per seguir guanyant diners a costa de platós de televisió.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris