ÚLTIMA HORA

Clar descens dels contagis i les morts per coronavirus a Espanya

Alejandro Albalá i Sofía Suescun trenquen de forma definitiva

Després de revisar el telèfon de la jove de matinada, Albalá va trobar un total de sis converses comprometedores
Sofía Suescun y Alejandro Albalá en 'Mujeres y Hombres y Vicevera'
Sofía Suescun i Alejandro Albalá al plató de 'Mujeres y Hombres y Vicevera' | Cuatro

Continuen les tensions entre Alejandro Albalá i Sofía Suescun,després que la guanyadora de 'Supervivientes' hagi tornat de l'illa d'Hondures. Els dos han passat una nit junts, però algunes veus assenyalen que podria ser l'última de la popular parella. 

 

Tot això després que, de matinada, Albalá hagi aprofitat que Suescun estava dormint per revisar el seu telèfon mòbil, i comprovar si li estava sent infidel o no. El que el jove va descobrir, però, era una cosa molt pitjor, i és que la guanyadora de 'Gran Hermano' tenia més d'un secret amagat. 

Trenquen la seva relació de forma definitiva

En aquest sentit, cal dir que la parella va tornar al plató de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' per donat més detalls sobre la seva relació sentimental. Però, davant la sorpresa de tothom, Alejandro Albalá va decidir trencar allà mateix amb la jove, explicant el que havia trobat al telèfon de la guanyadora de 'Supervivientes'. 

 

No es tractava d'una sola conversació comprometedora, ni tampoc de dos, sinó d'un total de sis converses que Sofía Suescun amagava al seu mòbil. D'aquesta manera, Albalá va comprovar que la jove li estava sent infidel, ja que, si bé no va poder assegurar si la seva parella havia mantingut relacions sexuals amb aquelles persones, les intencions eren molt clares. 

 

Los ligues de Sofía Suescun le cuestan su ruptura
Sofia Suescun amagava sis converses comprometedores al seu mòbil | Telecinco

 

La filla de Maite Galdeano no ha volgut quedar-se callada, i ha criticat que Alejandro revisés les seves converses privades. En aquest sentit, ha insistit que tot va ser una mala interpretació, i això va fer que el públic desconfiés de la versió d'Albalá. 

Tot va començar amb el 'tronista' Noel

Amb tot, cal recordar que els cels d'Alejandro Albalá van començar amb Noel, 'tronista' de 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. L'ex de Sofia considerava que la jove estava flirtejant amb ell, tot i que després va quedar demostrat que tan sols estava parlant. 

 

Però en aquell cas Sofía va voler deixar clar el que estava passant, i per això va preguntar-li al jove 'tronista' si li va causar aquesta impressió. Sorprenentment, la jugada no li va sortir bé, ja que Noel va explicar que «una mica» sí que va flirtejar amb ell, o com a mínim així ho va interpretar. Davant d'aquesta situació, Albalá ha optat per un nou començament a la seva vida, eliminant qualsevol rastre de Sofía, i amb la intenció de conèixer més persones. Comentaris

envia el comentari