Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandro Reyes.

Alejandro Reyes s'assabenta de l'amenaça de Pepe Navarro enmig del judici

Ivonne Reyes compta amb protecció policial des de fa mesos

Ivonne Reyes i Pepe Navarro han tornat a protagonitzar un tens cara a cara als jutjats. Tots dos segueixen immersos en una lluita aferrissada, ja no només per demostrar la paternitat del seu fill Alejandro, sinó també per una denúncia de violència de gènere.

La veneçolana acusava el comunicador d'haver-la perseguit i assetjat des de fa temps. «Encara que estiguem de cara al públic, no tot es pot admetre ni permetre perquè treballis a la televisió. Insults, amenaces, injúries… Cal denunciar-les», advertia. Així, tots dos es retrobaven a les portes del Jutjat de Violència contra la Dona Nº 1 de Madrid, el mateix lloc on fa un mes absolien Navarro per considerar la demanda 'ridícula i desproporcionada'.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Alejandro Reyes està molt preocupat per la seva mare, Ivonne Reyes | Europa Press

«La ment d'aquesta dona va de mal en pitjor», acusava el periodista a Ivonne. «Per aquí segur que hi deu haver algun psiquiatre; parleu amb ell del tema Ivonne i segur que ell us pot dir molt més», insinuava. «És una dona que jo crec que està malalta, si no, no s'explica una dona que enganya d'aquesta forma i manté la mentida. El dia que s'alliberi de la mentida, serà una dona feliç. Mentre segueixi amb aquesta mentida, serà la dona que és: una dona infeliç», afegia sobre això.

La situació límit de trobar-se cara a cara i fer front a les seves acusacions, afectava Ivonne de manera que acabava a urgències amb un atac d'ansietat.

Alejandro Reyes, atrapat al mig de la batalla judicial dels seus pares

«Em va impressionar. Vaig començar a veure que passava alguna cosa més. Després d'aquell dia, em va valorar la psicòloga forense», explicava. «No havia pensat mai que jo era víctima de violència de gènere, no era conscient que estava vivint un maltractament psicològic continuat», reconeixia. «Em costa, no és fàcil verbalitzar-ho».

Així, acabava confessant que actualment «té protecció policial per les amenaces de Pepe Navarro». «Espero que la justícia m'escolti i que, per fi, algun dia, em facin cas», demanava. Tot i això, en tot moment compta amb el suport del seu fill Alejandro, que no se separa del seu costat.

Primer pla de Pepe Navarro
Pepe Navarro nega ser el pare d'Alejandro Reyes | Europa Press

Tot i que, això sí, el jove prefereix mantenir-se al marge de la guerra judicial. «Està en un altre mood. El meu fill està amb cine, estudiant i, a part, la meva família, la meva vida i el meu món. Estic acompanyada per la meva gent i per la justícia. Tarda, però hi és», declarava Ivonne. «Estic centrada en el que passarà i, senzillament, vull seguir la meva vida, però no pararé. Mai», prometia. «Però ni jo ni, per favor, cap. Encara que sembla que no hi ha llum, sí que n'hi ha. Però cal tenir paciència».

Són escasses les ocasions en què Alejandro Reyes s'ha pronunciat sobre el tema, però quan ho ha fet ha estat per carregar contra el seu suposat pare. «Estic entre els EUA i Espanya, estic fent moltes coses però ara m'estic formant als EUA», assegurava el jove molt orgullós dels seus èxits. «I donant canya al cinema, també, a part de la moda».

Foto d'Alejandro Reyes
Alejandro Reyes prefereix mantenir-se al marge de la disputa | ESPAÑA Diario

De fet, només ha concedit una exclusiva en què deixava molt clar que Pepe Navarro el repugna. «Em cau la cara de vergonya de ser el fill de Pepe Navarro. Per això no vaig acceptar els seus cognoms», declarava. «No repetiré el test d'ADN en un centre privat. Ho faré al Centre de Toxicologia», assegurava. I insistia que no es refia gens de les seves intencions.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!