Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes

Alejandro Reyes confirma els pitjors pressagis sobre els seus 4 germans

Alejandro Reyes va revelar al seu dia la relació que tenia amb ells

Alejandro Reyes no parla als programes de televisió. Deixa que sigui la seva mare Ivonne la que vagi als platós i parli en nom seu. Després de tot el que ha dit la veneçolana, té la seguretat que Pepe Navarro és el seu pare.

El jove, però, va passar per Supervivientes 2020, on va revelar alguns detalls sobre la seva situació familiar. «Jo tinc quatre germans per part de pare», assenyalava. Un dels seus companys mencionava el nom del presentador.

Segons la justícia, Alejandro seria fill del comunicador després que aquest es negués a fer-se unes proves d'ADN. Pepe no vol saber res del noi en tenir la certesa que no hi ha cap vincle entre ells. I, pel que sembla, tampoc no desitja que els seus fills tinguin relació amb l'aspirant a actor.

«No tinc relació amb cap. Vaig estar amb un d'ells i bé, guai, perquè era al meu cercle d'amics», va explicar durant el seu pas pel reality de supervivència.

Però aquella relació s'acabaria trencant per algun motiu que no va voler detallar. «No tenim relació», va explicar als seus companys. En qualsevol cas, en cap moment se'l va veure gaire còmode parlant de l'assumpte.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Alejandro Reyes no té relació amb els seus germans | Europa Press

De fet, va revelar que «no m'agrada parlar d'ell», tractant de tancar-ho. La mare d'Adara, present a la conversa, va intentar donar-li un cop de mà. «Hi ha coses de les quals no t'agrada parlar i això ho heu de respectar», va dir als presents.

Ivonne va reconèixer en alguna ocasió que és una llàstima que la relació del noi amb els fills del presentador fos nul·la. «Sí, em fa pena quan li pregunten pels germans que digui que és fill únic. És una pena que tenint quatre germans no hi hagi una família», va recalcar.

No entén que Alejandro Reyes «no pugui parlar d´una família perquè no es coneixen». És força pessimista en aquest sentit i sospitava que «no es coneixeran tampoc». Tot i els esforços del jove per acostar-s'hi, des de l'entorn de Pepe Navarro no volen que hi hagi cap mena de contacte.

De fet, en els últims mesos ha empitjorat força el conflicte entre el comunicador i Ivonne. Ella va anar fa uns dies a Viva la vida i va haver de suportar els comentaris ofensius del cordovès, que va entrar per telèfon per defensar-se.

En algun moment va perdre els papers i li va dir «pocavergonya», carregant també contra el programa per donar-li promoció a ella i a Vanesa Martín. «Estic fart de les mentides d'aquestes farsants. Són dues persones indignes i repugnants», va assenyalar.

▶️ Alejandro Reyes abandona España por miedo a Pepe Navarro

Alejandro Reyes, preocupat per la seva mare

La situació no està resultant gens agradable per a Alejandro Reyes. Comprova com la seva mare és víctima dels atacs continus per part del presentador. La model va reconèixer que havia pres mesures després del que va passar al plató de Telecinco.

Va confessar dimecres passat a Sálvame que després de l'enfrontament va anar a una comissaria de policia a posar una denúncia. Va veure coses que la van fer tenir molta por i va assegurar que a la sortida del plató un vehicle la va seguir fins a casa seva i es va quedar allí unes hores.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Alejandro Reyes està preocupat per la seva mare | GTRES

Fins i tot a les xarxes socials confessava que sentia pànic, arribant a témer per la seva vida. En cas que li passés alguna cosa, deixava entreveure qui n'era el responsable.

La mare d'Alejandro Reyes va explicar que ha patit una sèrie d'esdeveniments molt estranys a casa seva. Sospita que algú vol tenir-la controlada i ja ha presentat diverses denúncies davant de la policia.