Primer pla d'Alejandro Reyes.

Alejandro Reyes rep la proposta que pot canviar-ho tot

Alejandro Reyes podria prendre una decisió que revelaria el secret més gran de la seva mare

Alejandro Reyes finalment ha rebut notícies del que podria ser el seu pare. El fill d'Ivonne Reyes va concedir una entrevista fa uns quants mesos que ha obtingut una resposta immediata. Pepe Navarro ha recollit el guant d'Alejandro i li ha donat l'oportunitat d'aclarir una vegada per tots els dubtes sobre la seva paternitat.

Convençut com està que el jove no és el seu fill, el presentador li ha donat diverses opcions perquè triï amb la que se senti més còmode. Perquè el seu únic desig és arribar al fons de la qüestió i acabar amb aquesta guerra que ja dura molts anys.

Alejandro Reyes i la proposta que ho podria canviar tot

Va ser el 27 d'abril passat quan Alejandro Reyes va trencar el seu silenci a cop d'exclusiva a la revista Lecturas. S'hi va posicionar a favor de fer-se una prova de paternitat i Pepe Navarro li ha contestat de manera immediata.

El programa de Ana Rosa era l'encarregat de publicar la carta que li ha fet arribar el periodista al fill d'Ivonne Reyes. Una carta en format burofax on li proposa diverses opcions per conèixer la veritat.

Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro
Pepe Navarro li envia a Alejandro Reyes una carta | GTRES

El presentador porta diversos intents per aconseguir que Alejandro rebi la missiva sense cap èxit. «El lletrat del periodista va voler lliurar físicament la carta a l'advocada de la veneçolana i aquesta la va rebutjar», van explicar.

I és que Navarro recull el guant del jove i li ofereix diverses solucions per saber d'una vegada per totes si és el seu pare. «No puc deixar passar els oferiments que fas públicament», escriu.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
La mare d'Alejandro Reyes li impedeix conèixer les propostes que li donarien la veritat | GTRES

«Afirmes a l'entrevista que et faries la proves de paternitat a l'Institut Nacional de Toxicologia, però no en un centre privat», prossegueix. «No vull que malgastis el teu oferiment», afegeix, disposat a fer-se les proves.

En aquest sentit, li proposa fins a tres opcions diferents per conèixer si són pare i fill. «Una a la clínica que decideixi Alejandro, una segona en una clínica que proposi Pepe Navarro i, finalment, una tercera en una imposada per algú neutral», expliquen.

Alejandro Reyes podria renunciar a l'herència

A més de les opcions perquè Alejandro Reyes esculli on s'han de fer les proves de paternitat, Navarro va un pas més enllà. A la carta, també l'insta a ser conseqüent en les seves declaracions i demostrar que de debò no li interessa els diners del periodista.

Fa mesos, el fill d'Ivonne va afirmar que tota la qüestió de la paternitat de Navarro no era per diners. Per aquest motiu, el presentador es vol assegurar i li ha llançat una petició.

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Alejandro Reyes podria renunciar a l'herència del periodista | Europa Press

«Si realment no vol l'herència, s'ofereix a acudir amb ell a un notari perquè el dia que falti no tingui accés al seu patrimoni». De moment, sembla que la carta no ha arribat a les mans del seu destinatari.

▶️ Pepe Navarro manda una carta a su hijo Alejandro con dos peticiones urgentes

No així a les mans de la seva mare, que ràpidament s'ha pronunciat a les xarxes socials amb un missatge tret de l'obra Retratos de un narcista. Mitjançant aquestes paraules, torna a qualificar Navarro de mentider i l'acusa de fer mal a la seva família.

Storie d'Ivonne Reyes
La veneçolana es pronuncia després de la carta dirigida a Alejandro Reyes | Instagram

Un cop més, la veneçolana parla pel seu fill que, als 22 anys, té capacitat suficient per prendre decisions sobre la seva vida. Alejandro segueix sense comentar res sobre això i es desconeix si atendrà les peticions del manxec per arribar al fons de tot.

Tot apunta que el culebró està molt lluny d'acabar i que encara hi ha una guerra declarada entre Pepe i Ivonne.