Alejandro Sanz, molt dolgut per la mort del seu tiet Paco

El cantant va parlar, en diverses ocasions, de l'afecte que tenia envers el seu tiet, que vivia a la província de Cadis.
Alejandro Sanz al costat del seu tiet Francisco Pizarro, més conegut com el 'tiet Paco'. | CatalunyaDiari.cat
 

El conegut tiet d'Alejandro Sanz, Francisco Pizarro Medina o 'tiet Paco' ha mort amb 82 anys i el cantant està molt dolgut, ja que sempre ha manifestat tenir un afecte molt especial pel seu familiar. El 'tiet Paco' passava les seves estones lliures en el seu restaurant Casa Pizarro, el qual es va convertir amb el temps en una parada turística per tots els visitants que anaven fins Alcalá de los Gazules, a Cadis, gràcies a la proximitat que tenia amb Alejandro Sanz.

 

 

Va ser 'Radio Cádiz' qui va treure a la llum aquesta notícia que ha sorprès al cantant i ell mateixsempre ha agraït haver pogut comptar amb el suport del seu tiet en la seva carrera professional.

 

Una gran relació entre Alejandro Sanz i el seu ‘tiet Paco’

Els seguidors d'Alejandro Sanz recorden sobretot el moment en el qual Francisco Pizarro Medina va presentar l'any 2013 el seu llibre 'Tío Paco', com el coneixien en el seu municipi d'Alcalá de los Gazules. En aquella oportunitat, Alejandro va compartir amb tothom unes paraules molt emotives sobre el seu tiet i demostrant el seu grandíssim afecte envers ell: «El tiet Paco va néixer per enamorar les persones que no creien en l'amor».

 

El guanyador de 20 'Grammys Latinos' i de 3 'Grammys Americanos' també es va pronunciar sobre la seva proximitat a les arrels de la seca família i aquella població: «Sempre he pensat que un pot sortir d'Alcalá de los Gazules el temps que faci falta, però és impossible que Alcalá surti d'un mateix».

Moltes mostres de suport al cantant

Després que s'informés sobre la defunció de Francisco Pizarro Medina, molts seguidors d'Alejandro Sanz van escriure-li molts missatges de condolença i solidaritat a través de les xarxes socials. Un d'ells a Twitter, escrit pel seu amic Miguel Ángel Arenas, ‘Capi’: «Eres únic i molt estimat per tots #TioPaco avui per mi és un dia de records i moments viscuts, gràcies per haver-te conegut i haver pogut conviure amb tu, viuràs sempre al cor del teu nebot Alejandro Sanz, dels teus fills, dona, amics i de mi. Déu s'ho passarà molt bé amb tu».

 

 

Per una altra banda, diversos líders dels clubs de fans que el cantant té per tot el món també van voler compartir els seus emotius missatges, especialment d'Amèrica Llatina, on la seva veu ha deixat una gran marca a la vida de moltes generacions.