Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandro Sanz amb la mirada perduda

Alejandro Sanz: els seus fills, quants en té i totes les fotografies

Alejandro Sanz: quants fills té

Alejandro Sanz és tota una estrella internacional, i just per això la seva vida privada sempre ha despertat força interès.

La seva relació amb la model i actriu mexicana Jaydy Michel va ser una de les més transcendentals per a l'artista.

Tots dos es casaven el 1999 i tot just dos anys després donaven la benvinguda a la seva única filla en comú, Manuela.

Alejandro Sanz
Alejandro Sanz, molt orgullós de la família | GTRES

Tot i que la nena va néixer a Espanya, actualment resideix a Mèxic amb la seva mare, la seva parella i el seu germà, Leonardo.

Els seus pares es divorciaven quan ella amb prou feines tenia 4 anyets, encara que ella sempre ha mantingut una excel·lent relació amb l'intèrpret de 'Corazón Partío'.

Els fills d'Alejandro Sanz

Així, Sanz aprofita qualsevol oportunitat per passar temps amb la nena dels seus fills, que al'edat dels 21 anys s'ha convertit en el seu orgull més gran.

Manuela sent veritable passió per la moda i ja és tota una empresària. A la seva edat tendra, la guapa jove té un negoci amb Ana Pau Ruiz, una de les seves amigues.

D'altra banda, a l'amor també li ha anat força bé, ja que fa anys que manté una relació molt estable amb Axel Angulo.

La parella sol presumir del seu amor en xarxes socials amb els seus més de 136.000 seguidors.

Alejandro Sanz amb la seva filla Manuela
Alejandro Sanz amb la seva filla Manuela | GTRES

De tots els seus fills, a més, ella és la que té més semblança amb el cantant.

El 2003 arribava al món Alexander, fruit d'una relació extramatrimonial de l'artista mentre encara estava casat amb Michel.

Tot i que fins tres anys més tard, el 2006, no sabíem de la seva existència. Igual que també vam saber que la seva mare era la dissenyadora porto-riquenya Valeria Rivera.

Curiosament, el jove és l'únic que comparteix la passió del seu pare per la música, i és que començava ajudant-lo als concerts, on tocava el trombó.

Tot i això, ara té com a meta dedicar-se a la indústria de manera professional i es fa dir 'Kyd'.

Alejandro Sanz no dubta a compartir l'emoció i l'orgull que sent davant de tots els èxits del jove, que s'ha convertit el la seva mà dreta.

Quants fills té Alejandro Sanz

«Una foto no pot abastar tot l'orgull que sento com a pare. El meu fill Alexander m'ha acompanyat als concerts de #LaGira amb un malbaratament de talent infinit. Compartim vida, compartim passions», escrivia el 2019 enmig d'una de les seves gires.

Una altra història d'amor que marcava la vida d'Alejandro Sanz va ser la que va mantenir amb Raquel Perera, que semblava força estable fins que van anunciar el seu divorci el 2019.

La veritat és que la seva ruptura va ser un cop força dur per a la psicòloga. «Vaig trobar a faltar una mica d'afecte i cura», es lamentava sobre això en una entrevista.

Alejandro Sanz, un paràs entregat amb els fills
Alejandro Sanz, un paràs entregat amb els fills | Catalunya Diari

«No el reconeixia», deia sobre cantant. I és que la separació va afectar en gran manera la seva salut «mental, personal, familiar i professional». Un mal tràngol que ja han aconseguit deixar enrere.

Fruit d'aquest matrimoni naixien els petits Dylan i Alma, que té 11 i 9 anys respectivament. I arran de la seva ruptura, Perera no dubtava a traslladar-se des de Miami a Madrid perquè els nens poguessin estar més a prop del seu pare.

Les fotos dels fills d'Alejandro Sanz

Del que no hi ha cap dubte és que Sanz és un paràs totalment entregat i és que són nombroses les dedicatòries d'amor que comparteix cap als quatre fills en xarxes socials.

Raquel Perera presumeix de la gran família amb Alejandro Sanz
Raquel Perera presumeix de la gran família amb Alejandro Sanz | Catalunya Diari

«Sou la música que dóna vida a tot el meu ésser. Els culpables que hagi conegut l'amor en la seva versió més autèntica, pura i absoluta; el que mai no es debilita, mai es cansa i creix incondicionalment dia a dia».

«M'heu ensenyat més del que podria arribar a entendre, els meus petits mestres capaços de sorprendre'm amb aquest talent que només emana de l'ànima. Manuela, Alex, Dylan, Ànima…»

«Gràcies per ser la versió més perfecta de mi mateix. Sempre i eternament vostre: pare», els escrivia.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!