Alerten del risc de caiguda en utilitzar unes botes de Decathlon

El ganxo d'una bota pot quedar-se enganxat a la peça de reforç de l'altre peu

Imatge de les botes | Cedida
 

L'ONG FACUA-Consumidors ha alertat de la perillositat d'un article de Decathlon. Tal com han explicat hi ha el risc de desequilibri i caiguda dels consumidors en usar les botes Quechua Forclaz 500 High. Això es produeix perquè es pot quedar enganxat el ganxo de metall d'una bota en la peça de reforç de l'altra bota en caminar en inclinacions o caminar amb els peus molt junts.

  

Concretament si teniu aquest calçat, l'error es troba en els lots 8319097, 93190998, 8319662 i 8319101. L'empresa de roba i complements esportius, ha avisat al seu web que aquesra peça que afavoreix la caiguda dels usuaris només s'empra en aquest model de botes i no està present en el disseny d'altres productes.

L'error es pot observar a simple vista, simplement li ha de faltar una costura en la peça de reforç sintètica, que és la que impedeix que es pugui introduir el ganxo de la bota oposada i deixar el peu bloquejat quan es fa senderisme. D'aquesta manera, si teniu aquest producte us el canviaran o us retornaran els diners. L'empresa ha posat a la disposició dels clients un telèfon gratuït per resoldre els seus dubtes (900 100 903).


Comentaris

envia el comentari