Muntatge d'Aless Lequio i Ana Obregón

Aless Lequio va confirmar el secret sobre els seus pares abans de morir

Aless Lequio va parlar sobre la relació dels seus pares abans de la seva partida

En els últims temps s'ha especulat molt sobre com era realment la relació d'Alessandro Lequio i Ana Obregón.El col·laborador i la presentadora van estar molt units a causa de la malaltia del seu fill, Aless Lequio.

Tot i això, segons ha transcendit, la relació entre Ana i Lequio ha estat molt tensa en realitat. Va ser el mateix Aless Lequio qui ho va revelar a través de les seves aclaridores paraules. Aless Lequio va confessar que «l'única cosa bona de la seva malaltia era poder tornar a veure els seus pares junts». D'aquesta manera, Aless Lequio va ser el primer a revelar el secret sobre l'autèntica relació dels seus pares, cosa que Beatriz Cortázar ha recordat i que ha deixat cua.

Aless Lequio va revelar la verdadera relació dels seus pares

La notícia de la maternitat d'Ana Obregón als 68 anys ha obert un impressionant debat al voltant de la presentadora i el seu entorn. A més, les paraules d'Alessandro Lequio no han deixat indiferent ningú i han aconseguit avivar més aquest tema.

Hem estat testimonis de com l'actitud del col·laborador de televisió ha anat canviant a mesura que se'n coneixien nous detalls. Aquest cap de setmana, des del programa 'Fiesta', han repassat alguns dels moments més reveladors que van viure Alessandro Lequio i Ana.

No és cap sorpresa per als periodistes que han seguit molt de prop els pares d'Aless Lequio, que la relació no ha estat mai bona del tot. «Públicament, les desavinences entre ells han estat palpables», asseveraven des del programa.

Foto d'Aless Lequio, fill d'Ana Obregón, en un photocall.
Aless Lequio va dir unes paraules molt aclaridores sobre la relació dels seus pares. | Europa Press

Beatriz Cortázar s'aventurava ser més aclaridora i ha recordat unes paraules d'Aless Lequio que ajudarien a entendre millor la relació entre Ana i Lequio. «La relació entre Ana i Alessandro és una relació de molts estira-i-arronses de fa molt de temps. Ells han estat al seu moment molt distanciats», assegurava la periodista.

Però això no quedava aquí. Abans de morir, Aless Lequio va confirmar amb les seves paraules com era la relació dels seus pares. «El seu fill deia que l'única cosa bona d'aquesta maleïda malaltia era tornar a veure el seu pare i la seva mare junts», expressava Cortázar. En els darrers mesos, Ana i Alessandro van estar al costat d'Aless Lequio fins a l'últim moment. Segons va revelar el jove, un dels seus darrers desitjos era veure que els seus pares tenien bona relació.

Tot per l'aparença

Segons apuntava el diari ABC, la suposada bona relació que tots dos han intentat mostrar davant dels mitjans ha estat per l'aparença. Sembla que hi hauria motius de pes per assenyalar que la relació entre tots dos no és gens bona.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio està molt emprenyat amb la situació que està vivint. | Mediaset

A més, Marisa Martín-Blázquez, companya de Lequio, ha parlat de manera molt contundent sobre com aquesta nova maternitat podria alterar encara més les coses entre ells. «Ara mateix, la manera de gestionar la mort d'Aless és diferent la d'un que la de l'altre. A Alessandro hi ha coses que fa Ana que, encara que no ho digui de manera pública, jo interpreto que li semblen fatal», confirmava Marisa a 'Fiesta'.

La periodista asseverava que ara, amb tot el gran enrenou mediàtic, el pare d'Aless Lequio està «emprenyat»: «Ell no gestiona les coses de la mateixa manera. Cadascú porta el dolor com pot, sap o vol i això ha vingut quan les coses estaven més calmades entre ells i ja se n'havien resolt algunes. Estava en un estat de tristesa, però ara està emprenyat», revelava Marisa.