Alessando Lequio, enfadat amb les declaracions d’Ana Obregón

Al col·laborador televisiu no li han agradat les seves paraules a ‘Hola’ parlant sobre la salut del seu fill

Ana Obregón, Alessando Lequio y Álex Lequio.
Ana Obregón, Alessando Lequio i Álex Lequio | CatalunyaDiari

Ana Obregón i Alessandor Lequio estan passant un any molt complicat des que el passat mes de març li diagnostiquessin càncer al seu fill Álex. Des d’aleshores, els dos s’han bolcat en la cura del seu fill fent múltiples viatges al Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, una clínica especializada en el tractament del càncer que pateix el jove.

Allà, Ana Obregón ha estat nit i dia amb el seu fill, mentre Alessandro Lequio viatjava quan la feina s’ho permetia. Ara, després de sis mesos de dur tractament, Álex ha tornat a Espanya i la seva mare ha donat una entrevista a la revista ’Hola’ per parlar de com han estat aquestes setmanes als Estats Units. Unes declaracions, però, que semblen no haver agradat gairee a Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio es mostra molest amb les declaracions d’Ana Obregón

Segons revela la revista ‘QMD!’, el col·laborador televisiu està molt enfadat per les declaracions que la seva exdona ha fet a l’entrevista, especialment amb una frase que va dir: «Alessandro, el pare, ha vingut el que ha pogut». Una afirmació que no ha agradat gens a Alessandro Lequio, quelcom sorprenent si tenim en compte que ha estat la veritat.

Convé recordar que el passat mes de juliol, Alejandro va acudir a la inauguració de la seva primera franquícia, un restaurant de sushi. Als mitjans que van ser presents durant l’acte, els va explicar que Álex no havia pogut assiatir amb ell «perquè els metges li han desaconsellat». A més, «aprofitar per dir que l’única dona que està amb el meu fill allà és Ana». Unes paraules, doncs, que fan encara més difícil entendre que el col·laborador de ‘El programa de Ana Rosa’ ara es mostri molest.

Álex torna a la feina

Després de sis mesos als Estats Units, Álex Lequio ha tornat a Espanya i ho ha fet reincorporant-se ràpidament a la feina. «Tornada a la feina entre actes. La meva cara 'fotogènica' i jo us diem hola. Ànims a tots els lluitadors/es», va escriure al seu perfil d'Instagram, a sota de la que podem considerar la primera imatge després de la tornada. 


Comentaris

envia el comentari