Foto d'Alessandro Lequio mig somrient i posant en un photocall.

Alessandro Lequio acaba de rebre un missatge que l'ha deixat sense força

Alessandro, dolgut després de les dures paraules sobre el seu fill

Alessandro Lequio és conscient que no hi ha dia que deixi de recordar la figura d'Álex Lequio, mort fa gairebé tres anys a causa del sarcoma d'Ewing. És un càncer que sol afectar la gent jove i contra el qual va lluitar uns quants anys sense descans.

Alessandro Lequio està molt sensible amb aquest tema, igual que la mare del mort, Ana Obregón, que encara no ha superat del tot i possiblement mai superarà una mort com aquella.

El nom del seu fill ha sortit a la palestra els darrers dies, i més concretament, el dia de la nit de Cap d'Any. Tot després que Risto fos protagonista d'un comentari desafortunat que ha agitat les xarxes socials i, especialment, un bon nombre de famosos.

Alessandro Lequio, trencat després de veure el dolor d'Ana

Una de les que ha saltat com un ressort ha estat Obregón, que ha deixat per terra el publicista i jurat de Got Talent. Tot després de fer aquest comentari en plenes Campanadas de Telecinco amb Mariló Montero.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio, emocionat a 'El Programa de Ana Rosa' | Mediaset
 
«Ah, sí? Alguna cosa a anunciar? Un embaràs, la mort d'un ésser estimat?», deia Risto Mejide després de preguntar-li a la seva companya pels canvis que arribarien a la seva vida aquest nou any.
 

Sens dubte, era un retret dirigit tant a Cristina Pedroche com a Ana Obregón. Alessandro Lequio no entenia res i, malgrat no expressar-se a les xarxes socials, sí que ho ha fet la seva ex a través d'Instagram en una extensa carta.

 

Alessandro Lequio sap que ha actuat de manera vergonyosa

«En aquesta vida no tot s'hi val. Els teus comentaris masclistes i repulsius cap a Cristina per estar embarassada i cap a mi per haver perdut el meu únic fill, dient que fem servir això per tenir audiència, fan molt de mal», sentenciava Obregón fa unes hores.

Primer pla de Risto Mejide.
Risto Mejide ha fet alguns retrets durant les Campanades | Europa Press

La veritat és que ha tingut la resposta de Risto Mejide pocs minuts més tard que l'ex d'Alessandro Lequio escrivís aquestes paraules tan contundents.

Risto Mejide, que tornava a Todo es mentira, es disculpava a la seva manera i ajupia el cap en certa manera. «No em fa res demanar perdó i disculpes. Es pot demanar perdó per ofendre la persona inadequada», ha començat el seu 'speech' amb un gest molt seriós.

Alessandro Lequio sap que ell s'ha equivocat i fa marxa enrere

«En quin cap hi cap que jo em pugui riure perquè algú hagi perdut un fill? He defensat, defenso i defensaré sempre el legítim dret de les víctimes a expressar el seu dolor quan vulguin», començava Risto.

El català ha prosseguit la seva explicació afirmant que «Ana, ets una persona que sap moltíssim més de televisió i em sorprèn que no vegis que això no anava amb tu».

Muntatge Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
Risto Mejide es va disculpar després d'unes paraules molt doloroses sobre el fill mort d'Alessandro Lequio | Catalunya Diari

«El meu comentari que la mort d'un ésser estimat o que un embaràs dona audiència, insisteixo, no anava amb tu. Anava amb els que ens hi posen. Amb els mateixos directius que el 2020, cinc mesos després que morís el teu fill, van decidir que tu donessis aquestes Campanades . Anava contra el mercat de la morbositat».

«Em dol que hagis fet pública l'expressió que jo m'he rigut que hagis hagut d'enterrar un fill. Això no és tele, és morbositat i em sorprèn que ho hagi de dir jo», ha continuat Mejide.

Finalment, al català li dol que Ana no li truqués per telèfon per aclarir-ho tot. «Estic disposat a demanar-te perdó a la cara si t'ha ofès, però no anava amb tu. L'única cosa que demostra el teu 'post' és que no em coneixes», concloïa la seva intervenció.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp