rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alessandro Lequio, enfonsat en reconèixer que el seu fill pateix càncer

Aquesta és la primera vegada que des de l'entorn del jove parlen de la seva malaltia
Alessandro Lequio, quan va arribar a l'esdeveniment al que havia d'assistir el seu fill  | Cedida

 

El passat dijous, Álex Lequio, fill d'Alessandro Lequio i Ana Obregón, havia d'acudir a la presentació d'un nou projecte, però els metges van desaconsellar-li que marxés de l'hospital i finalment no hi va poder anar. En el seu nom hi va ser el seu pare, a qui es va veure preocupat. Més tard, va aparèixer a 'El programa del verano' confirmant la notícia que tothom ja sospitava, Álex Lequio pateix càncer.

 

Fa temps van sortir a la llum unes imatges de la família acudint a un centre mèdic de Nova York especialitzat en tractament contra el càncer, des de llavors es va començar a especular sobre la salut del jove. Des del seu entorn ningú deia res sobre què li estava passant, tots els seus familiars evitaven parlar sobre el tema, fins que, finalment, el seu pare ha acabat confirmant la notícia.

 

«Mira, el càncer necessita un tractament llarg i penós, en el qual no hi ha novetats i evolució fins que tot acaba», deia al programa ja sense ocultar res. Va ser un dur moment per ell, i se li va notar en la veu que li sortia en parlar del tema.

Són optimistes amb la malaltia d'Álex Lequio

Tot i aquestes dures declaracions, Alesssandro va deixar clar també que es mantenen optimistes: «Álex, com qualsevol noi de la seva edat en unes circumstàncies com les seves, ho afronta amb optimisme, però sense oblidar que està enmig de la lluita». A més, assegurava que tant ell com Ana Obregón estan «preocupats però esperançats».

 

Ana Obregón, Alessandro Lequipo i el seu fill Álex | Diez Minutos

 

Encara que són optimistes, la cancel·lació del viatge del jove empresari a Espanya ha estat un cop molt dur per a ells, després que els metges li recomanessin no viatjar per acudir a un acte que ja tenia programat.

Alessandro Lequio va justificar l'ausencia del seu fill

Álex havia d'acudir a la inauguració d'un restaurant que havia organitzat la seva empresa a Madrid, va ser el seu propi pare qui va confirmar que hi aniria, «la inauguració és el pròxim 5 de juliol i vol complir amb les seves obligacions amb el client i per això estarà a Madrid», tot i que després no va ser possible.

 

Alessandro Lequio amb els mitjans de comunicació  | Cedida 

 

«Tenia la intenció de venir uns dies, però ahir l'hi van desaconsellar per complet i vinc jo a suplir-lo», deia ja a l'acte al qual se suposava que estaria el seu fill. Així, de forma inesperada i amb el gest molt preocupat, era Alessandro qui representava a la família a la inauguració.

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris